Τέλος ο Σον Τζέιμς από τον Ολυμπιακό

Ο Σον Τζέιμς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αφού συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του.

Τέλος ο Σον Τζέιμς από τον Ολυμπιακό
Τζέιμς Ολυμπιακός θάνατος

Πολύ σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Σον Τζέιμς στον Ολυμπιακό.

Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103.3, ο Αμερικάνος σέντερ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με τους "ερυθρόλευκους" χωρίς να έχει συμπληρώσει δύο μήνες στον Πειραιά.

Ο έμπειρος σέντερ είχε έρθει από την Μπιλμπάο στις αρχές Δεκεμβρίου για να καλύψει το κενό που προέκυψε στη ρακέτα μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ. Μάλιστα πληρώθηκε η ρήτρα αποδέσμευσής του προκειμένου να γίνει μέλος των πρωταθλητών και να μπει άμεσα στην ομάδα.

Αποδείχθηκε ωστόσο στην πράξη ότι δεν ήταν ένας παίκτης που θα ταιριάξει στο στιλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού, ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση, και γρήγορα υποχώρησε στις επιλογές του Σφαιρόπουλου με ταυτόχρονη αύξηση του χρόνου συμμετοχής του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Η απόφαση του διαζυγίου ήταν κοινή, αφού οι δύο πλευρές δεν ήταν ευχαριστημένες από τη συνεργασία τους σε αγωνιστικό επίπεδο. Όπως διαρρέει από τον Ολυμπιακό, δεν θα υπάρξει, τουλάχιστον προς το παρόν, αντικαταστάτης. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα κοιτάζουν για ψηλό στην αγορά ενόψει και του β' γύρου στην Ευρωλίγκα. Μετά την προσθήκη πάντως του Παπανικολάου στο ρόστερ, αυτό που θα επιδιωχθεί είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου να μονιμοποιηθεί στο "4" και να παίζει περισσότερο χρόνο ο Αγραβάνης στο "5".

Σε πέντε ευρωπαϊκά ματς ο Τζέιμς είχε 3.4 πόντους και 1.6 ριμπάουντ σε 6:21 λεπτά συμμετοχής. Άλλα πέντε ματς έπαιξε στο ελληνικό πρωτάθλημα με 4.4 πόντους και 2.6 ριμπάουντ σε 7:22 ανά αγώνα. Είναι νούμερα που δεν θα λείψουν από τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς τον Λοτζέσκι στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK