Τα ΑΠΙΘΑΝΑ κάρφωματα του... air Γκάμπριελ στο All Star Game

Ο Κένι Γκάμπριελ είναι γνωστός για τα καρφώματά του και μάλιστα εντυπωσίασε στον διαγωνισμό καρφωμάτων της Τουρκίας το 2015.

Τα ΑΠΙΘΑΝΑ κάρφωματα του... air Γκάμπριελ στο All Star Game
Γκάμπριελ-Καρσίγιακα

Ο Κένι Γκάμπριελ βρίσκεται κοντά στην επιστροφή στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, έχοντας πραγματοποιήσει δύο εξαιρετικές χρονιές στην Τουρκία με την Καρσίγιακα. Σε μία εξ αυτών, μάλιστα, στέφθηκε... βασιλιάς στον διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game με μία καταπληκτική προσπάθεια.

Ο πρώην φόργουορντ του Ρεθύμνου έφτασε στον τελικό του διαγωνισμού στο TBL All Star τον Ιανουάριο του 2015 και για να κατακτήσει τη διάκριση, εμπνεύστηκε ένα πολύ όμορφο και συνάμα δύσκολο κάρφωμα.

Ένας συνεργάτης έσκασε την μπάλα με δύναμη στο παρκέ λίγο μπροστά από τη βολή, ο Γκάμπριελ έτρεξε, την άρπαξε, έκανε περιστροφή με το ένα χέρι και την κάρφωσε με δύναμη στην μπασκέτα.

Νωρίτερα, είχε κάνει ένα εξίσου εντυπωσιακό κάρφωμα. Ο συνεργάτης του πέταξε την μπάλα στο πίσω μέρος του ταμπλό, με τον Γκάμπριελ, που βρισκόταν κι αυτός πίσω, να παίρνει φόρα, να πηδάει, να αρπάζει την μπάλα στον αέρα, να κάνει μία πλήρη περιστροφή με τα χέρια του και να καρφώνει ανάποδα.

Δύσκολο να τα περιγράψεις, εύκολο να τα αποθεώσεις, όπως έκανε και η κριτική επιτροπή, δίνοντάς του το τρόπαιο.

Το κάρφωμα του τελικού από τον Γκάμπριελ στο 23:30

Το πρώτο κάρφωμα του Γκάμπριελ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Γκάμπριελ όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK