Ανέβασε την προσφορά για Κουκ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός έδωσε στην Εστουδιάντες την τελική, όπως όλα δείχνουν, προσφορά του για να αποκτήσει τον Ομάρ Κουκ. Τι άλλο θέλουν οι Ισπανοί, μέχρι πότε θα περιμένοι οι "πράσινοι".

Στην προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός για να αποκτήσει τον Ομάρ Κουκ ήταν κάποια στιγμή δεδομένο ότι θα ανέβαζε και την οικονομική του προσφορά.

Ετσι λοιπόν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι "πράσινοι"  προσφέρουν πλέον στην Εστουδιάντες 140.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους τον παίκτη τουλάχιστον για τους δύο επόμενους μήνες.

Ο ίδιος ο Κουκ συμβιβάστηκε με ένα μηνιάτικο της τάξης των 40.000 (καθόλου άσχημο) και πλέον αναμένονται οι εξελίξεις που πάντως δεν πρόκειται να έρθουν πριν το παιχνίδι της Εστουδιάντες με την Φουενλαμπράδα που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή.

Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να περιμένει ακόμα και μέχρι την Δευτέρα, άλλωστε μέχρι τότε έχει δικαίωμα να τον δηλώσει στο ρόστερ της Stoiximan.gr Basket League. Σε διαφορετική περίπτωση πάντως (αφού με τον Κουκ δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία, ούτε καν προσύμφωνο) θα δηλωθεί ο Νίκολς.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...