Έδωσε πολύ λίγα για τον Πόποβιτς ο Παναθηναϊκός

Ο Μάρκο Πόποβιτς απέρριψε την προσφορά του Παναθηναϊκού Superfoods εξηγώντας πως είχε να χάσει περισσότερα από όσα θα κέρδιζε... Το Contra.gr αποκαλύπτει ποιά ήταν η επίσημη πρόταση που κατέθεσαν οι "πράσινοι" στην Φουενλαμπράδα για τον παίκτη.

Το Contra.gr ήταν η ιστοσελίδα που ενημέρωσε με ακρίβεια για όσα αφορούσαν τον Μάρκο Πόποβιτς και τον Παναθηναϊκό Superfoods, από την πρώτη στιγμή.

Δηλαδή, από την πρώτη προσέγγιση που για κάποιο ανεξήγητο λόγο έκανε ο εκπρόσωπος του Τσάβι Πασκουάλ, απευθείας με τον Κροάτη -και όχι οι “πράσινοι” με τη Φουενλαμπράδα, όπου ανήκει ο παίκτης.

Ο ετήσιος μισθός του Πόποβιτς στην ισπανική ομάδα είναι 400.000 ευρώ και το συμβόλαιο του λήγει το 2018. Επιπροσθέτως, η Φουενλαμπράδα είχε θέσει ως τιμή buy out τα 200.000 ευρώ.

Και τι πρόσφερε ο ΠΑΟ; Περί τα 350.000 ευρώ μεικτά, συνολικά -εκ των οποίων τα μισά λέει, θα πήγαιναν στον αρχηγό της ομάδας και τα άλλα μισά στο σωματείο στο οποίο άνηκε. Αυτά είναι γραμμένα στο έγγραφο με την προσφορά.

Η πρόταση έγινε πριν μπει η αποστολή της Φουενλαμπράδα στο αεροπλάνο, με προορισμό το Βίλνιους, όπου σήμερα (9/11) θα αντιμετωπίσει τη Λιέτουβος Ρίτας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Eurocup.

Ο Πόποβιτς είχε δεσμευτεί να απαντήσει, με την προσγείωση στη Λιθουανία. Αυτό και έγινε, με τον παίκτη να απορρίπτει την προσφορά του Παναθηναϊκού Superfoods, εξηγώντας πως είχε να χάσει περισσότερα από όσα θα κέρδιζε.

Ο ισπανικός σύλλογος παραδέχτηκε μάλιστα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο Twitter πως απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!