Μπουρούσης: "Είχα πρόταση από τους Γουόριορς, δεν ήθελα να ρισκάρω"

Ο Γιάννης Μπουρούσης επιβεβαίωσε πως είχε δεχθεί πρόταση από τους Γουόριορς, ωστόσο υποστήριξε πως δεν ήθελε να ρισκάρει στο NBA. Τι είπε για την απόφασή του να πάει στον Παναθηναϊκό.

Στο περιθώριο του "AegeanBall Festival", ο Γιάννης Μπουρούσης αναφέρθηκε στην απόφασή του να πάει στον Παναθηναϊκό, ενώ επιβεβαίωσε πως είχε πρόταση από τους Γουόριορς και άλλη ομάδα του NBA.

"Συνειδητά γύρισα. Ήμουν πέντε χρόνια στο εξωτερικό. Έχω γίνει καλύτερος παίκτης πνευματικά, λόγω εμπειρίας. Με εμπιστεύτηκαν η διοίκηση και η ομάδα. Έχουν παίξει τόσοι αστέρες στον Παναθηναϊκό. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ αυτή την ομάδα", δήλωσε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν αληθεύει πως είχε πρόταση από τους Γουόριορς απάντησε: "Αληθεύει. Είχα πρόταση και από άλλες δύο ομάδες στο ΝΒΑ. Δεν ήθελα να το ρισκάρω και να πάρω μονοετές συμβόλαιο. Η επιθυμία του Παναθηναϊκού ήταν μεγάλη και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που μιλήσαμε. Εάν ήθελα να πάρω το μεγάλο συμβόλαιο θα πήγαινα σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης και του εξωτερικού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Σπανούλης για τις μεταγραφές Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
Συμπαίκτης με τον Κάρι ο Μπουρούσης...

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.