5 παίκτες που πρέπει να δούμε στο 'Space Jam 2'

Το sequel του μάλλον κορυφαίου sports movie όλων των εποχών είναι προ των πυλών. Ο LeBron James έχει πει ήδη το ηχηρό ναι, ενώ παραγωγός της ταινίας είναι ο Ryan Coogler, σκηνοθέτης του 'Black Panther'. Όλα καλά. Το θέμα είναι ποιους άλλους θέλουμε να δει να μεταμορφώνονται σε εξωγήινους και να καρφώνουν από το κέντρο.

5 παίκτες που πρέπει να δούμε στο 'Space Jam 2'
AP IMAGES

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό στο άκουσμα του τίτλου 'Space Jam' είναι η μορφή του Michael Jordan. Δευτερευόντως, έρχεται ο Bugs Bunny, ο Bill Murray, ο τεράστιος κοντός Muggsy Bogues και ο φοβερός Shawn Bradley, που όταν το κακό μπήκε μέσα του μεταμορφώθηκε σε μια από τις πιο καλτ, εξωγήινες φιγούρες που είδαμε ποτέ.

5 παίκτες που πρέπει να δούμε στο 'Space Jam 2'

Στην είδηση ότι ο LeBron James θα πρωταγωνιστήσει στο sequel της ταινίας, το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Terence Nance, με παραγωγό τον Ryan Coogler, είναι φυσικό και ανθρώπινο να ρωτήσει κανείς κατευθείαν ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι. Προφανώς, ο LeBron θα είναι αυτός που θα κληθεί να σώσει την ανθρωπότητα, δίκαιο, γιατί όχι, αλλά όλη η ουσία στο 'Space Jam' ήταν πάντα οι εξωγήινοι.

Το Contra.gr, μετά από ενδελεχή μελέτη του NBA δυναμικού, δίνει τις πέντε επιλογές του στην παραγωγή και ελπίζει να εισακουστούν.

Steph Curry

Golden State Warriors assistant coach Bruce Fraser, right, works with guard Stephen Curry during warmups before the team's NBA basketball game against the Los Angeles Lakers on Wednesday, April 12, 2017, in Oakland, Calif. Curry and Kevin Durant took turns firing 3-pointer after 3-pointer, some 200 of them total, all while their coaches-turned-rebounders kept careful count of their makes and misses in an entertaining post-practice show. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez, File)
Golden State Warriors assistant coach Bruce Fraser, right, works with guard Stephen Curry during warmups before the team's NBA basketball game against the Los Angeles Lakers on Wednesday, April 12, 2017, in Oakland, Calif. Curry and Kevin Durant took turns firing 3-pointer after 3-pointer, some 200 of them total, all while their coaches-turned-rebounders kept careful count of their makes and misses in an entertaining post-practice show. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez, File) AP IMAGES

Βεβαίως και μπορείτε να χασμουρηθείτε με την απογοητευτικά προβλέψιμη πρώτη επιλογή, αλλά υπάρχουν επιχειρήματα. Κατ' αρχάς, ποιος δεν θέλει να δει τον ήδη εξωγήινο Curry σε μια πιο παραδοσιακή εξωγήινη μορφή; Πώς θα μοιάζει; Αν ο σκηνοθέτης ξεχειλίζει από φαντασία, μπορεί να τον μεταμορφώσει στη φοβερή του κόρη, Riley, η οποία θα μπορεί να βάλει τρίποντο από τη μια ρακέτα στην άλλη. Αν η ιδέα παραείναι τραβηγμένη, υπάρχει και η τακτική του εξωγήινου Curry που μοιάζει στον κανονικό, αλλά σκοράρει μόνο με σουτ πίσω από τη σέντρα. Μετά, είναι και τα skills του σούπερσταρ των Warriors. Μπορεί το μεγάλο του όπλο να είναι αυτό: το να κλειδώνει τον ανθρώπινο εγκέφαλο με δύο σταυρωτές. Δεν ξέρω, ο Curry είναι, ποιος σκηνοθέτης δεν μπορεί να τον εκμεταλλευτεί;

Russell Westbrook

Oklahoma City Thunder guard Russell Westbrook (0) shouts at a referee in the final minutes of Game 6 against the Utah Jazz in an NBA basketball first-round playoff series, Friday, April 27, 2018, in Salt Lake City. The Jazz won 96-91. (AP Photo/Rick Bowmer)
Oklahoma City Thunder guard Russell Westbrook (0) shouts at a referee in the final minutes of Game 6 against the Utah Jazz in an NBA basketball first-round playoff series, Friday, April 27, 2018, in Salt Lake City. The Jazz won 96-91. (AP Photo/Rick Bowmer) AP IMAGES

Η ανθρωπότητα χωρίζεται σε δύο μεγάλα μέρη. Το πρώτο μέρος, το μεγαλύτερο, είναι αυτοί που μισούν τον σταρ των Thunder. Το δεύτερο μέρος, το μικρότερο, είναι αυτοί που τον λατρεύουν παίζοντας με το όριο της γραφικότητας. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση με τον Westbrook, ο οποίος οφείλει να είναι το βαρύ πυροβολικό της ομάδας των εξωγήινων. Μπορεί να κάνει τα πάντα καλά στο παρκέ, αλλά το φόρτε του είναι να εκνευρίζει. Αντιπάλους, διαιτητές, τον κόσμο στις κερκίδες. Η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να σε κόψει, κύριε Westbrook.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo walks on the field before an NFL football game between the Green Bay Packers and the Minnesota Vikings Sunday, Sept. 16, 2018, in Green Bay, Wis. (AP Photo/Mike Roemer)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo walks on the field before an NFL football game between the Green Bay Packers and the Minnesota Vikings Sunday, Sept. 16, 2018, in Green Bay, Wis. (AP Photo/Mike Roemer) AP IMAGES

Φήμες λένε ότι ο Γιάννης έχει ενημερωθεί προ πολλού για τη συμμετοχή του στο καστ του 'Space Jam 2' και κατά λάθος έδειξε ένα από τα καρφώματα που υπάρχουν στο σενάριο, σε περσινό ματς της κανονικής περιόδου στη Νέα Υόρκη.

Αυτό:

Steven Adams

Oklahoma City Thunder center Steven Adams passes during Game 2 of an NBA basketball first-round playoff series between the Utah Jazz and the Oklahoma City Thunder in Oklahoma City, Wednesday, April 18, 2018. (AP Photo/Sue Ogrocki)
Oklahoma City Thunder center Steven Adams passes during Game 2 of an NBA basketball first-round playoff series between the Utah Jazz and the Oklahoma City Thunder in Oklahoma City, Wednesday, April 18, 2018. (AP Photo/Sue Ogrocki) AP IMAGES

Πριν από τέσσερις σεζόν, ο Steven Adams ήταν ένα ανέκδοτο. Σήμερα είναι ένας πολύ συνεπής ψηλός του NBA, αλλά η μεγαλύτερη του επένδυση είναι στην εμφάνιση. Με μαλλί σκωτσέζικης εκστρατείας κατά των καταπιεστών στα τέλη του 13ου αιώνα και γενειάδα που είμαστε πολύ λίγοι για να σχολιάσουμε/συγκρίνουμε με κάτι υπαρκτό, ο Adams έχει κλειδώσει τη συμμετοχή του σε παραγωγές όπως το 'Space Jam 2'. Ποιο μπάσκετ; Ποιος ασχολείται με το μπάσκετ;

Boban Marjanovic

5 παίκτες που πρέπει να δούμε στο 'Space Jam 2'
AP IMAGES

Ο Σέρβος σέντερ έχει ύψος 2,22 και μπορεί να πιάσει ένα μεγάλο καρπούζι με την παλάμη του, χωρίς να του γλιστρήσει. Είναι σαν να βλέπω τον Shawn Bradley να στέλνει επίσημη επιστολή στα γραφεία της παραγωγής, εξηγώντας τους λόγους που ο Boban Π-Ρ-Ε-Π-Ε-Ι να παίξει στην ταινία. Κατανοούμε τη δεινή θέση του σκηνοθέτη που πρέπει να τον χωρέσει στα κάδρα, αλλά η τέχνη θέλει θυσίες.

Τα γυρίσματα του 'Space Jam 2' θα ξεκινήσουν το 2019, αφού θα έχει ολοκληρωθεί η σεζόν στο ΝΒΑ. Χρόνος υπάρχει. Ας γίνουν οι σωστές επιλογές.

(κεντρική φωτογραφία: AP Photo/David Zalubowski)

News 24/7

24MEDIA NETWORK