Μπράιαντ: "Πάντα μου έλεγαν δώσε πάσα και τώρα μην κάνεις πάσα!"

Διαβάστε τα πρώτα λόγια του Κόμπε Μπράιαντ μετά από το "αντίο" του.

Μπράιαντ: "Πάντα μου έλεγαν δώσε πάσα και τώρα μην κάνεις πάσα!"
Μπράιαντ-Λέικερς © GETTY IMAGES

Συγκινητικός ήταν ο Κόμπε Μπράιαντ στο μήνυμά του στους φιλάθλους, μετά από το "αντίο" που είπε στα παρκέ.

Ο σούπερ σταρ του NBA δεν έφυγε από το γήπεδο μετά από το τέλος του αγώνα των Λέικερς με την Τζαζ, αλλά παρέμεινε για έναν λόγο, έναν αποχαιρετιστήριο λόγο προς όλους.

"Δεν μπορώ να πιστέψω πώς πέρασαν 20 χρόνια τόσο γρήγορα. Είναι τρελό! Εκτιμώ τη διαδρομή που κάναμε όλοι μαζί. Το πιο σημαντικό είναι ότι μεγαλώσαμε μαζί. Ήμουν Λέικερ μέχρι θανάτου από μικρός, ήξερα τα πάντα για κάθε παίκτη της ομάδας και δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω από τα 20 χρόνια μου στην ομάδα", τόνισε αρχικά ο 38χρονος άσος.

"Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας, για το κίνητρο και την έμπνευση που μου δώσατε. Σε όλη μου την καριέρα όλοι μου φώναζαν να κάνω πάσα και σήμερα μου έλεγαν μην κάνεις πάσα (σ.σ.γέλια)".

"Δεν υπάρχουν λέξεις για να σας πω πώς αισθάνομαι. Σας αγαπώ! Στη γυναίκα μου και τις κόρες μου, σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου. Βανέσα, δεν μπορώ να σου πω αρκετά ευχαριστώ που κράτησες ενωμένη αυτή την οικογένεια. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Mamba out!".

Αμέσως μετά, μίλησε στις κάμερες που τον περίμεναν εντός του γηπέδου και δήλωσε: "Έδωσα και την ψυχή μου γι’ αυτό το άθλημα, γι’ αυτό αποχωρώ γεμάτος. Όταν θα πάω για ύπνο θα ευχαριστήσω το Θεό για όσα μού χάρισε. Πλέον θα ηρεμήσω, θα ξεκουραστώ και θα αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ρήγας Δάρδαλης: Νίκησε τους πάντες εκτός από τον πατέρα χρόνο
Το συγκινητικό VIDEO αφιέρωμα για το "αντίο" του Κόμπε
Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ είσοδος του Κόμπε στο γήπεδο
Οι σταρ του NBA αποθέωσαν τον Κόμπε!
Ονειρεμένο αντίο με 60άρα για τον Κόμπε

News 24/7

24MEDIA NETWORK