Πού δεν θέλει με τίποτα να πάει ο Σιώπης

Ουρά κάνουν οι ομάδες για την απόκτηση του Μανώλη Σιώπη. Οι δύο τελευταίες που προστέθηκαν στη λίστα για την απόκτηση του έμπειρου χαφ, για τη μία εξ αυτών όμως δεν το συζητάει...

Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Διότι κάθε ημέρα είναι και μια καινούργια για τον Σιώπη, το μέλλον του οποίου παραμένει μετέωρο. Από το Πόζναν, τον πήρε το μάτι του Ευαγγελίου στο Περιστέρι και πλέον κάποιοι θέλουν να τον βάλουν στο ΚΤΕΛ για... Λάρισα ή Θεσσαλονίκη.

Στα σαββατιάτικα φύλλα των εφημερίδων, δύο μεγάλες παρασκηνιακές στήλες ασχολούνται εκτενώς με την περίπτωση του χαφ του Ολυμπιακού. Ο οποίος έχει ζητήσει να φύγει, με τους πιο πονηρούς να βλέπουν πίσω απ' αυτήν την κίνηση ΑΕΚοδουλειά!

Επειδή όμως ο Σιώπης δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό, δεν έχει τον πρώτο λόγο.

Τι μάθαμε λοιπόν διαβάζοντας αφενός τον ΚΛΙΚαδόρο της Live Sport αφετέρου τον Τρελό του χωριού στη Sportday; Από τη μία πως ο έμπειρος χαφ προοριζόταν για έμψυχο αντάλλαγμα της μεταγραφής του Μασούρα και από την άλλη πως ο Άρης ποντάρει στις καλές σχέσεις Καρυπίδη με Μαρινάκη και Τσιρίλο για να τον πάρει στον Άρη.

Για την ΑΕΛ ο Σιώπης ούτε που θέλει ν' ακούει. Για τον Άρη θα μπορούσε να το συζητήσει. Αρκεί βέβαια να έχει με κάποιο τρόπο εξασφαλισμένα τα χρήματά του!

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!