"Τελειώνουμε με Γκιλιέρμε"

Λίγες ώρες μετά τη δημόσια παραδοχή του παίκτη μέσω Facebook με το "like" στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού, το Contra.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας την ατάκα υψηλόβαθμου στελέχους της "Ντέπορ" σχετικά με το προχωρημένο της... μεταγραφής. Τι έλεγε ο ίδιος ο άνθρωπος πριν από μερικές ημέρες και τι τώρα.

"Τελειώνουμε με Γκιλιέρμε"

Δεν είναι απλή υπόθεση η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Ντεπορτίβο για τη μεταγραφή του Γκιλιέρμε Τόρες. Πέρα από το γεγονός ότι τον 27χρονο Βραζιλιάνο μέσο (με ιταλικό διαβατήριο) πολιόρκησαν κι άλλες ομάδες, τα 4 εκατομμύρια που απαίτησε η ισπανική ομάδα δεν ήταν εύκολο να καλυφθούν.

Πλέον, όμως, βρισκόμαστε μια ανάσα συμφωνία, όπως παραδέχθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της "Ντέπορ" σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, την ώρα που ο ίδιος ο παίκτης έβαλε την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού στα "αγαπημένα" του στο Facebook!

" Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Γκιλιέρμε... ", ανέφερε η λιτή τοποθέτηση, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Είναι λογικό, άλλωστε, όταν μια διαπραγμάτευση βρίσκεται -ακόμη- σε εξέλιξη, έστω και στα... τελειώματα, οι πληροφορίες από επίσημα χείλη να βγαίνουν με το σταγονόμετρο.

Η ουσία της ιστορίας είναι ότι πριν από μερικές ημέρες ο ίδιος άνθρωπος που είναι μέσα στη μεταγραφή (πιο μέσα δεν γίνεται...), έλεγε ότι "δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό". Από τη στιγμή που ο ίδιος άνθρωπος θεωρεί ότι η μεταγραφή έχει μπει στο τελικό στάδιο είναι ξεκάθαρο πως πλησιάζουν υπογραφές και... ανακοινώσεις.

Να θυμίσουμε ότι η αρχική επιδίωξη των "ερυθρολεύκων" ήταν να δανειστούν για έναν χρόνο τον Γκιλιέρμε Τόρες, με οψιόν αγοράς για την επόμενη σεζόν. Αυτή η φόρμουλα, ωστόσο, απορρίφθηκε από την ισπανική πλευρά. Πλέον οι κουβέντες γίνονται για κανονική μεταγραφή, με καλά ενημερωμένες πηγές να υπολογίζουν το κόστος γύρω στα 2,5 εκατομμύρια. Δεν έχει διευκρινιστεί, επίσης, αν συμπεριλαμβάνεται ως έμψυχο αντάλλαγμα και ο Μανώλης Σιώπης τον οποίο η Ντεπορτίβο βολιδοσκοπεί από τις αρχές του καλοκαιριού.

Εκείνο που θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο είναι ότι η ομάδα της "Σεγούντα" (υποβιβάστηκε στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν) θα διατηρήσει κι ένα ποσοστό μεταπώλησης, ενώ στο deal θα προβλεφθούν και μια σειρά μπόνους κατάκτησης στόχων, όχι μόνο για τον ποδοσφαιριστή που αναμένεται να υπογράψει 3ετές συμβόλαιο, αλλά και για το ισπανικό κλαμπ.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι η αντίστροφη μέτρηση για μία ακόμη σημαντική προσθήκη στην ομάδα του Πειραιά, όχι απλά ξεκίνησε, αλλά πλησιάζει στο τέλος της... Και θα έχει happy end.

News 24/7

24MEDIA NETWORK