Οι μεγάλες προσδοκίες και οι μεγάλες μεταγραφές του Ιανουαρίου

Ο Πανιώνιος, οι μεγάλες βλέψεις για το εφετινό πρωτάθλημα και οι υψηλοί μεταγραφικοί στόχοι για τον Ιανουάριο. Και μία μικρή διαφωνία.

Η εξαιρετική εμφάνιση και η εμφατική νίκη του Πανιωνίου επί του Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν μόνο η αρχή.

Τουλάχιστον, αυτό θέλουν να πιστεύουν οι άνθρωποι του Ιστορικού οι οποίοι, αν και δημοσίως κρατούν την μπάλα των προσδοκιών χαμηλά, στις μεταξύ τους συζητήσεις οραματίζονται τα περσινά μεγαλεία και κάτι ακόμα περισσότερο.

Μάλιστα, υπάρχουν κάποιοι που ανέφεραν τις προάλλες σε πηγαδάκια ότι αν η ομάδα βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα τον Δεκέμβριο, "τότε θα γίνει θραύση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με μεταγραφές-κανόνια!"

Ολα αυτά βέβαια πάντα στη θεωρία. Ηδη πάντως ο Πανιώνιος σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή έκανε υπέρβαση στο μπάτζετ για τις μεταγραφές το καλοκαίρι. Και η αλήθεια είναι ότι στον οικονομικό τομέα μεγάλα περιθώρια για νέες υπερβάσεις ουσιαστικά δεν υπάρχουν.

Επειδή όμως τρώγοντας έρχεται η όρεξη, μην αποκλείσετε τίποτα ενόψει Ιανουαρίου. Αρκεί να συμφωνήσουν άπαντες ότι θα πορευτούν το δρόμο του...ξοδέματος.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.