Ο "κομμένος" Μάριν... άρεσε στους άλλους "κομμένους" του Ολυμπιακού

Το 90λεπτο ντεμπούτο του Μάρκο Μάριν στον Ερυθρό Αστέρα συνδυάστηκε με ασίστ - γκολ και τα "παιδιά του Πειραιά" έστησαν πάρτι στο instagram. Likes κι ένα special σχόλιο για τον Γερμανό που δεν υπολογιζόταν στον Ολυμπιακό από τους υπόλοιπους του ίδιου γκρουπ.

Ο "κομμένος" Μάριν... άρεσε στους άλλους "κομμένους" του Ολυμπιακού

Ο Ερυθρός Αστέρας πέτυχε μία ευρεία νίκη, κάνοντας το 7/7 στο σέρβικο πρωτάθλημα, και ο Μάρκο Μάριν ήταν κομμάτι αυτής. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, που έπαιξε για πρώτη φορά από τη στιγμή που πήγε στο Βελιγράδι, αφενός έφτιαξε με σλάλομ το πρώτο γκολ (για τον Μποάκγε) αφετέρου σκόραρε το δεύτερο από τα συνολικά έξι της ομάδας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μ' ένα τρομερό σουτ και με μια φωτογραφία του στο instagram έδειξε τον ενθουσιασμό του.

Η ανταπόκριση στην ερυθρόλευκη ανάρτηση του Γερμανού ήταν άμεσος. Οι "καρδιές", το αντίστοιχο like του facebook, ξεπέρασαν τις 10.000, ενώ τριψήφιος ήταν ο αριθμός των σχολίων.

Μεταξύ όσων έσπευσαν να εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους ήταν πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, εκείνοι κυρίως που ήταν στο ίδιο γκρουπ μ' αυτόν, το γκρουπ όσων δεν υπολιγίζοταν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, είτε έχουν ακόμη συμβόλαιο είτε όχι.

Ο Ανδρούτσος, ο Σιώπης, ο Καπίνο, ο Μαρτίνς και ο Πάρντο ήταν εξ όσων εξέφρασαν την... αγάπη τους στον Μάριν, την ίδια στιγμή που ο Βέλγος Ένγκελς, πλέον δανεικός στη γαλλική Ρεμς, έγραψε "μπράβο αδερφέ" στα σέρβικα.

Ο "κομμένος" Μάριν... άρεσε στους άλλους "κομμένους" του Ολυμπιακού

News 24/7

24MEDIA NETWORK