ΑΔΙΕΞΟΔΟ: Μία τρύπα στο νερό η συνάντηση στη Super League, αποχώρησε η ΑΕΚ

Παραμένει το αδιέξοδο σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου, με την ΑΕΚ να διαφωνεί στις προτάσεις των άλλων ομάδων που συμμετέχουν στη Super League!

ΑΔΙΕΞΟΔΟ: Μία τρύπα στο νερό η συνάντηση στη Super League, αποχώρησε η ΑΕΚ

Το απίστευτο μπάχαλο με τον τελικό και τα πλέι οφ της Super League συνεχίζεται. Στην περίφημη σύσκεψη της Λίγκας την Πέμπτη με τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ, η ΑΕΚ δεν αποδέχθηκε την πρόταση που της προτάθηκε και η συνάντηση κατέληξε χωρίς κάποια λύση για τον τελικό.

Στην ΑΕΚ προτάθηκε να γίνει ο αγώνας με τον Πανιώνιο, για τη 2η αγωνιστική, το προσεχές Σάββατο, αντί Κυριακής, ώστε να γίνει ο τελικός Κυπέλλου την Τρίτη 17 Μαϊου. Η Ενωση επικαλέστηκε μία σειρά από λόγους και δεν αποδέχθηκε τη συγκεκριμένη πρόταση, αποχωρώντας από τη συνάντηση. 'Όπερ σημαίνει πως με τα τωρινά δεδομένα η αγωνιστική θα γίνει Κυριακή, αλλά αυτό δημιουργεί πρόβλημα στο να διεξαχθεί ο τελικός την Τρίτη (δύο μέρες μετά). Μπερδευτήκατε; Εμείς να δείτε...

Την Παρασκευή η Λίγκα θα κάνει νέο Δ.Σ. με θέμα τη λήψη αποφάσεων αναφορικά με το πρόγραμμα των πλέι οφ. Άντε να δούμε...

Πλέον, δεν αποκλείεται να πιέσει καταστάσεις η ΕΠΟ και να μην ορίσει διαιτητές για αυτή την αγωνιστική των πλέι οφ ώστε να μην γίνουν οι αγώνες και να διεξαχθεί στις 17 Μαϊου ο τελικός του Κυπέλλου. Από πλευράς ΑΕΚ έχουν στο μυαλό τους και αυτό το ενδεχόμενο, όπως φυσικά και οι άλλες ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ.

Μέσα σε όλα, υπάρχει και η NOVA που δεν δέχεται να αλλάξει ο προγραμματισμός των πλέι οφ. Άρα το αδιανότητο μπάχαλο συνεχίζεται και ουδείς γνωρίζει όχι μόνο πότε θα γίνει ο τελικός, αλλά και θα αν θα γίνουν αυτή την Κυριακή τα παιχνίδια της Super League!

Στ.Κ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τελικός 17 Μαϊου με αλλαγή του ενός βοηθού
Ο Κοντονής θέλει ξένους διαιτητές και μαθητές στις εξέδρες!
Δεν θέλουν αλλαγές στο πρόγραμμα των πλέι οφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK