Τους... διέψευσε ο Λούα Λούα

Βλέποντας τον Λούα Λούα οι παίκτες της Βέροιας την Τρίτη (6/9) πίστεψαν ότι δύσκολα θα βγάλει το πρόγραμμα. Ο Κονγκολέζος τους διέψευσε!

Την πρώτη του προπόνηση στη Βέροια έκανε την Τρίτη (6/9) ο Λούα Λούα. Ο 36χρονος Κονγολέζος, η αλήθεια είναι, έχει τα περιττά κιλά του και μόλις τον είδαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ημαθίας πίστεψαν πως δύσκολα θα έβγαζε το πρόγραμμα.

Να όμως που ο Αφρικανός τα κατάφερε μια χαρά. Όχι μόνο ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα, αλλά το έβγαλε με ευκολία.

Μένει να φανεί τι απόφαση θα λάβει ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης. Αν, δηλαδή, τον κρατήσει και εισηγηθεί την παραμονή του ή τον "κόψει".

Αμφιβολίες, ωστόσο, σχετικά με το πόσο μπορεί να βοηθήσει εξακολουθούν και υπάρχουν. Όλα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διήμερο.

Δ.Σ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λούα Λούα: Άλλαξε έξι ομάδες για να γυρίσει στην Ελλάδα!

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.