Οι "Λάρηδες" της 1ης αγωνιστικής

Με το τέλος της 1ης αγωνιστικής κάναμε ένα recap στο φαινόμενο του Λαρισμού στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι "Λάρηδες" της 1ης αγωνιστικής

Έκανε 11 σουτ σε ένα αγώνα, τα περισσότερα από οποιονδήποτε παίκτη μέχρι στιγμής στη διοργάνωση (χωρίς κανένα αποτέλεσμα) και έβαλε ζελέ ακόμα και στα δόντια για να αντιμετωπίσει την Ισλανδία:

Ρε Κριστιάνο, τι άλλος θες; Αφού όποιο γκομενάκι βάλεις στο μάτι, καταλήγει στο κρεβάτι σου, μην είσαι αχόρταγος.

Για το πόσο " Larrys" είναι ο άσος των Πορτογάλων το έχουμε γράψει από την πρώτη μέρα. Νισάφι. Μιας και χθες (15/6) ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του ευρωπαϊκού, πάμε να δούμε τους "Λάρηδες", για τους οποίος δεν προλάβαμε μέχρι στιγμής να γράψουμε.

ΝΤΙΜΙΤΡΙ ΠΑΓΕΤ

Όταν ήμασταν μικροί και παίζαμε ποδόσφαιρο σε κάποια αλάνα ή στο προαύλιο του σχολείου μας, αγωνιζόμασταν αξιοποιώντας τις "x" ποδοσφαιρικές μας ικανότητες . Όταν, όμως, πλάι από το όποιο "γήπεδο" περνούσε το κορίτσι που μας είχε κλέψει εκείνη την περίοδο την καρδιά, οι ποδοσφαιρικές μας ικανότητες από "x" εκτοξεύονταν στο "10x".

Κάναμε ντρίμπλες που δεν είχαμε ξανακάνει, βάζαμε γκολ από απίστευτα σημεία. Εκείνα τα λίγα δευτερόλεπτα που νιώθαμε το βλέμμα της πάνω μας, ήταν σαν να είχαμε καταπιεί το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Ροναλντίνιο. Ήταν η πρώτη επαφή μας με το "λαρισμό".

Μια τέτοια επαφή είχε και ο Παγέτ στο παιχνίδι της Γαλλίας κόντρα στη Ρουμανία.

ΟΖΑΝ ΤΟΥΦΑΝ

Σε 30 χρόνια ο Τούρκος θα κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ του και θα παρακολουθεί κάποια ανασκόπηση του φετινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παρέα με τα εγγόνια του. Εκείνα θα τον ρωτήσουν: "Παππού, τι έκανες τη στιγμή που σας έβαζε εκείνη τη γκολάρα ο Μόντριτς;" και εκείνος θα απαντήσει: "Έφτιαχνα το μαλλί παιδιά μου. Είχα μετά το ματς ραντεβού με τη γιαγιά σας".

ΡΑΧΙΜ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Ο Στέρλινγκ στο ματς της Αγγλίας με τη Ρωσία ήθελε να κάνει αυτό που έκανε και ο Παγέτ, αλλά τελικά του βγήκε το ακριβώς αντίθετο. Εκείνες τις φορές που μας έβλεπε ο έρωτάς μας όσο εμείς παίζαμε μπάλα, δεν είχαν πάντοτε αίσιο τέλος. Εμείς είχαμε όλη την καλή διάθεση να κάνουμε τη μαγική κίνηση και να εντυπωσιάσουμε το κορίτσι της καρδιάς μας, αλλά τελικά είτε στραβοπατούσαμε ή είτε χάναμε κάποιο σίγουρο γκολ.

Οι "Λάρηδες" της 1ης αγωνιστικής
Στέρλινγκ

Κάπως έτσι την πάτησε και ο Άγγλος, ο οποίος κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα έτρεχε, έτρεχε, έτρεχε, έτρεχε... αλλά είτε ξεχνούσε να στρίψει σαν άλλος "Forrest Gump", είτε ξεχνούσε να σουτάρει ή να δώσει την μπάλα.

Αν έχασες κάμποσους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής, γιατί χώθηκες σε κάποιο μπαρ του κέντρου για να κάνεις καμάκι, μην νιώθεις τύψεις. Όπως βλέπεις οι Λάρηδες στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι πολλοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κλαρκ: Ο Ιρλανδός "κρυφο-Larrys"
Ο Λόρικ Τσάνα έχει εικόνισμα τον Larry

News 24/7

24MEDIA NETWORK