Δεν ασκεί έφεση η Βραζιλία για τον Νεϊμάρ

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας εγκαταλείπει την προσπάθεια για μείωση της ποινής του Νεϊμάρ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/6). Τέλος οριστικά η διοργάνωση για το αστέρι της "σελεσάο".

Παρά την προσπάθεια που ήταν έτοιμη να καταβάλλει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας για να μειωθεί η ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που επέβαλλε η CONMEBOL στον Νεϊμάρ, τελικά όπως ανακοινώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/6), δεν θα ασκήσει έφεση κι έτσι η ποινή θα συνεχίσει να ισχύει κανονικά.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της CBF:

"Μετά από μια συνάντηση που έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής (21/6) μεταξύ του Νεϊμάρ και το τεχνικό τιμ της Βραζιλίας, αποφασίστηκε να αποδεχθεί η Ομοσπονδία την απόφαση της CONMEBOL να αποβάλλει τον παίκτη για 4 αγωνιστικές και έτσι να τελειώσει γι' αυτόν το Κόπα Αμέρικα. Τόσο το τεχνικό τιμ όσο και ο ποδοσφαιριστής ελπίζουν πως τα ίδια αυστηρά μέτρα θα ισχύσουν σε όλες τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας".

Μέσα στην ημέρα (22/6) αναμένεται ο ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της Βραζιλίας.

Διαβάστε ακόμη:

Copa America τέλος για Νεϊμάρ

Αποβολές για Μπάκα-Νεϊμάρ μετά από "θερμό" επεισόδιο