Τραυματίστηκε σοβαρά οπαδός της Μπάγερν

Ένας οπαδός της Μπάγερν Μονάχου τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά από σύγκρουση με τους αστυνομικούς στις κερκίδες του "Γ. Καραϊσκάκης".

Σοβαρής έκτασης επεισόδια ξέσπασαν πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης του "Γ. Καραϊσκάκης", μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπάγερν Μονάχου, στη θύρα που φιλοξενεί τους οπαδούς των φιλοξενούμενων.

Οπαδοί της Μπάγερν έσπασαν πλέξιγκλας της θύρας που τους φιλοξενεί και εκτόξευσαν αντικείμενα προς τους φίλους του Ολυμπιακού, με συνέπεια να επέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αποκαταστήσουν την τάξη.

Ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε με τους αστυνομικούς να επιτίθενται βίαια στους Γερμανούς φιλάθλους, με έναν από αυτούς να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι. Το ιατρικό τιμ του σταδίου ανέλαβε δράση άμεσα και ο άτυχος φίλαθλος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες έξω από το γήπεδο.

 

Δείτε VIDEOS

 

Διαβάστε ακόμη:

Σοβαρά επεισόδια στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.