Μάγκας ΠΑΟΚ "καθάρισε" και τη Σπαρτάκ!

Τι κι αν δεν σκόραρε; Ο ΠΑΟΚ έκανε ξανά το καθήκον του. Κράτησε στο 0-0 την αναμέτρηση με τη Σπαρτάκ, την οποία έστειλε στο καναβάτσο να συναντήσει τη Βασιλεία. Μυαλωμένος, σοβαρός και αποφασισμένος ο "δικέφαλος του Βορρά" είχε πιο εύκολο έργο μετά από την ανόητη αποβολή του Λουίς Αντριάνο στο 33' (αγκωνιά στον Κρέσπο).

Μάγκας ΠΑΟΚ "καθάρισε" και τη Σπαρτάκ!
EUROKINISSI

Πιστός στο ραντεβού του με την πρόκριση ήταν για δεύτερη στη σειρά φορά ο ΠΑΟΚ, με το βλέμμα -πλέον- στους ομίλους του Champions League. Όπως πριν από λίγες ημέρες στην Ελβετία, κόντρα στη Βασιλεία, έτσι και τώρα η ομάδα του Λουτσέσκου έκανε ό,τι έπρεπε για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σπαρτάκ.

Χωρίς φόβο και με περίσσιο πάθος ο "δικέφαλος του Βορρά" κατάφερε αρχικά να φρενάρει και στη συνέχεια να βάλει στη θέση του έναν δυνατό αντίπαλο που πάλεψε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό για το "χρυσό" γκολ.

Μάγκας ΠΑΟΚ "καθάρισε" και τη Σπαρτάκ!
EUROKINISSI

Σε ολόκληρο το 90άλεπτο, ωστόσο, οι γηπεδούχοι της Σπαρτάκ απείλησαν μόλις μία φορά κι αυτή από κεφαλιά του Κάνιας, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει σημάδεψε το δοκάρι του Πασχαλάκη.

Σύμμαχος της ελληνικής ομάδας, πάντως, αποδείχθηκε και ο Λουίς Αντριάνο, ο κεντρικός επιθετικός των Μοσχοβιτών, ο οποίος εκτός φάσης στο 33ο λεπτό έριξε αγκωνιά στον Κρέσπο, ενέργεια που τον έστειλε πρόωρα στα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να αναπνεύσει καλύτερα. Να διαχειριστεί με μεγαλύτερη άνεση το ρυθμό του παιχνιδιού και παρότι το ματς έγινε... ροντέο στο τελευταίο ημίωρο, ο στόχος επετεύχθη, έστω και με αρκετό καρδιοχτύπι.

Μάγκας ΠΑΟΚ "καθάρισε" και τη Σπαρτάκ!
EUROKINISSI

Είναι γεγονός ότι οι παίκτες της Σπαρτάκ παρότι έπαιζαν λιγότεροι για διάστημα μιας ώρας, έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν πάνω στο χορτάρι, αλλά αποχώρησαν με σκυμμένο κεφάλι.

Με τρεις νίκες και μια "γλυκιά" ισοπαλία ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που έχει μπροστά του άλλο ένα εμπόδιο, ίσως το υψηλότερο, για να κουνήσει σεντόνι με αστέρια στο γήπεδο της Τούμπας. Όπως και να έχει, ο "δικέφαλος" απέδειξε και χθες ότι είναι έτοιμος για όλα και πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Έχει αποκτήσει πλέον το μέταλλο του νικητή, έχει ευρωπαϊκή ταυτότητα και είναι βέβαιο πως στις δύο μάχες που έρχονται θα παλέψει στα ίσια την πρόκριση, έστω κι αν ο αντίπαλος θα είναι πολλών κυβικών.

Σπαρτάκ Μόσχας: Μαξιμένκο, Εσένκο, Ζιγκό, Τζικία, Κομπάροφ, Γκλουσακόφ, Φερνάντο (62' Σαμέντοφ), Ζόμπνιν, Τασάεφ (46' Ζε Λουίς), Λουίζ Αντριάνο, Πρόμες.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (64' Χατσερίντι), Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Κάνιας, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (46' Ουάρντα), Πέλκας (79' Σάκχοφ), Λημνιός, Πρίγιοβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK