Κρίσιμη αγωνιστική για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Η 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League βρίσκει την ΑΕΚ στη Μόσχα με αντίπαλο τη Λοκομοτίβ (19:00, ΑΝΤ1) και τρεις ώρες αργότερα (22:05, ΑΝΤ1) τη σκυτάλη θα πάρει ο ΠΑΟΚ υποδεχόμενος τη Σάμροκ Ρόβερς.

Κρίσιμη αγωνιστική για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ παίζει το τελευταίο της χαρτί στη Μόσχα. Μετά τις δύο ήττες από την Άντερλεχτ εκτός έδρας και τη Στουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ το μοναδικό αποτέλεσμα που θα διατηρήσει ζωντανή την Ένωση στο κυνήγι της πρόκρισης από τον 12ο όμιλο, είναι η νίκη επί της Λοκομοτίβ.

Η συγκεκριμένη αντίπαλος ξυπνά άσχημες μνήμες στους φίλους της ΑΕΚ καθώς τη σεζόν 1997-98 η Λοκομοτίβ είχε αποκλείσει την ελληνική ομάδα από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Επίσης, ο Νίκος Κωστένογλου έχει περιορισμένες επιλογές στη διάθεσή του για τον καταρτισμό της 11άδας.

Μία πιθανή σύνθεση της ΑΕΚ είναι η εξής: Αραμπατζής, Κοντοές, Καράμπελας, Κάλα, Μανωλάς, Γκέντσογλου, Βάργκας, Λαγός, Μπερνς, Κάρλος, Μπέλεκ.

Τη σκυτάλη από την ΑΕΚ παίρνει στις 22:05 ο ΠΑΟΚ ο οποίος, θεωρητικά, έχει ευκολότερο έργο καθώς υποδέχεται στην Τούμπα την ασθενέστερη ομάδα του Α' ομίλου, Σάμροκ Ρόβερς.

Έχοντας πάρει δύο ισοπαλίες με Τότεναμ και Ρούμπιν Καζάν, ο "δικέφαλος" του βορρά ευελπιστεί να κατακτήσει το πρώτο του τρίποντο που θα τον διατηρήσει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο,τι ισχύει από πλευράς επιλογών για τον Νίκο Κωστένογλου, ισχύει και για τον Λάζλο Μπόλονι. Οι επιλογές, ειδικά στο χώρο της μεσαίας γραμμή είναι περιορισμένες αφού έχουν τεθεί νοκ-άουτ οι Γκαρσία, Φωτάκης και Τσουκαλάς. Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με ενδεκάδα ανάγκης απέναντι στους Ιρλανδούς οι οποίοι αναμένεται να αμυνθούν μαζικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK