Με 11άδα ανάγκης και υπομονή

Με βασικό σχήμα απόλυτης ανάγκης θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Σάμροκ, αφού θα απουσιάζει η μισή μεσαία γραμμή λόγω τραυματισμών (Πάμπλο Γκαρσία, Γιώργος Φωτάκης, Σωτήρης Μπαλάφας και Σταύρος Τσουκαλάς), ενώ ο Πάμπλο Κοντρέρας θα είναι έτοιμος στον αγώνα του Χαριλάου και ο Ντάριο Κρέσιτς έχει ίωση.

Με 11άδα ανάγκης και υπομονή

Οι εναλλακτικές λύσεις για τον Λάζλο Μπόλονι περιορίζονται ακόμα περισσότερο από την στιγμή που και οι νεοαποκτηθέντες Ντε Ζέσους Λεονάρντο, Τζουλιάνο Σπαντάσιο, Απόστολος Γιάννου και Γιώργος Κατσικάς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των ομίλων.

Είναι ενδεικτικό ότι για να συμπληρωθεί 18άδα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά και ο νεαρός χαφ της δεύτερης ομάδας Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος κατά διαστήματα προπονείται και με τους επαγγελματίες.

Με όλα αυτά ως δεδομένα οι δυνατότητες ελιγμών του Μπόλονι για τον σχεδιασμό της 11άδας είναι πολύ μικρές έως ανύπαρκτες. Το δίδυμο των αμυντικών χαφ θα σχηματίσουν αναγκαστικά οι δυο διαθέσιμοι Κοστίν Λαζάρ και Ντιέγκο Αρίας με τον Βλάνταν Ίβιτς μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή και την γνωστή τριπλέτα αποτελούμενη από τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Στέφανο Αθανασιάδη στην επίθεση. Η άμυνα επίσης δεν θα αλλάξει σε σχέση με τον αγώνα εναντίον του ΟΦΗ και θα συγκροτείται από την πεντάδα Κώστας Χαλκιάς, Ουέλινγκτον Ετό, Μασιέλ Λίνο, Μπρούνο Τσιρίλο και Στέλιος Μαλεζάς.

Οι οδηγίες που έχει δώσει ο Ρουμάνος τεχνικός στους παίκτες του είναι να επιδιώξουν χωρίς άγχος και πίεση, αλλά με υπομονή και εξυπνάδα το γκολ. Ο Μπόλονι περιμένει πως η Σάμροκ δεν θα παίξει τόσο αμυντικά όσο ο ΟΦΗ, άρα θα δοθούν στον ΠΑΟΚ οι ευκαιρίες για σκοράρισμα, το θέμα είναι εάν θα τις εκμεταλλευτεί.

Η 18άδα της αποστολής είναι οι Χαλκιάς, Γλύκος, Ετό, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Αποστολόπουλος, Λάζαρ, Αρίας, Ιβιτς, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Κίτσιου, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης, Παπάζογλου.

Διαβάστε επίσης τη συνέντευξη Τύπου του Λάζλο Μπόλονι και του Μάικλ Ο' Νιλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK