Πετράκης: "Διπλάσια συγκέντρωση και πειθαρχία στο δεύτερο ματς"

Ήδη στο μυαλό του Γιάννη Πετράκη είναι το δεύτερο παιχνίδι με την Οντ στη Νορβηγία.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν έκρυψε τα έντονα συναισθήματα που του προκάλεσε το 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Οντ στους Ζωσιμάδες, παράλληλα όμως συνέστησε προσγείωση πριν από τον επαναληπτικό στη Νορβηγία.

Ο Έλληνας προπονητής ανέφερε: "Πιστεύω ότι είναι μια πολύ σπουδαία ημέρα για την οικογένεια του ΠΑΣ, την πόλη και ολόκληρη την Ήπειρο γιατί συνδυάστηκε η πρώτη ευρωπαϊκή μας συμμετοχή με μια μεγάλη εμφάνιση και μια τεράστια νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Για να έχει σημασία όμως  πρέπει τη συγκέντρωση, την πειθαρχεία και τη θέληση που είχαμε να την έχουμε σε διπλάσιο βαθμό στον επαναληπτικό.

Είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο που το υπηρέτησαν όλοι οι παίκτες ιδανικά. Δεν κινδυνεύσαμε παρά ελάχιστα και ήμασταν τυχεροί που προηγηθήκαμε νωρίς. Τα στημένα ήταν καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού. Πήραμε νωρίς προβάδισμα και αυτό μας βοήθησε στη συνέχεια

Μια μεγάλη ομάδα την κάνουν οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Όλοι μας στην ομάδα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και μέσα από αυτήν την προσπάθεια πρέπει να πειστεί και ο κόσμος για να μας βοηθήσει όλη τη χρονιά. Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο. Απαιτείται προσπάθεια στον επαναληπτικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΣ Γιάννινα - Οντ 3-0

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.