Σισέ: "Δεν μπορώ να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο"

Μόλις δέκα λεπτά είδαν οι φίλαθλοι της Σεντ Πιερουάζ τον Τζιμπρίλ Σισέ με τα χρώματα της ομάδας τους, μιας και ο Γάλλος στο ντεμπούτο του έγινε αναγκαστική αλλαγή. Με δηλώσεις του μάλιστα τόνισε πως αποχωρεί από το σύλλογο και πως δεν μπορεί να συνεχίσει το ποδόσφαιρο!

Τίτλους τέλους στην καριέρα του φαίνεται πως βάζει οριστικά πλέον ο 34χρονος Τζιμπρίλ Σισέ. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού είχε υπογράψει συμβόλαιο πέντε αγώνων με την Σεντ Πιερουάζ που εδρεύει στο Ρεουνιόν (νησί του Ινδικού ωκεανού) ωστόσο στο ντεμπούτο του κατάφερε να αγωνιστεί μόλις πέντε λεπτά πριν γίνει αναγκαστική αλλαγή λόγω πόνου στο ισχίου.

Παράλληλα με δηλώσεις του έκανε γνωστό πως αποχωρεί από το σύλλογο και επιστρέφει στο Παρίσι, ενώ δεν θα πάρει τα λεφτά που είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές:

"Πονάω ακόμη στο ισχίο, οπότε από το να κάθομαι εδώ, καλύτερα να σταματήσω. Μπορώ να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και να πω πως είχα προειδοποιήσει τον κόσμο για την υγεία μου. Γι’ αυτό επιστρέφω στο Παρίσι".

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η Σεντ Πιερουάζ πιθανότατα ήταν και η τελευταία ομάδα στην καριέρα του Τζιμπρίλ Σισέ.

Διαβάστε ακόμη:

Σισέ: "Αν γύριζα στην Ελλάδα θα έμπαινα φυλακή"

Ο βίος και η πολιτεία του Τζιμπρίλ Σισέ

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.