Εμφατικό πέρασμα του Πιερικού από τα Γιαννιτσά, σκόνταψε ο Πανθρακικός

Ο Πιερικός εκμεταλλεύθηκε την ήττα της Καλλιθέας στην Άμφισσα και μετά το 3-0 επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών, πέρασε μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας. "Λευκή" ισοπαλία του Πανθρακικού στα Ψαχνά, νέα ήττα της ΑΕΛ.

Εμφατικό πέρασμα του Πιερικού από τα Γιαννιτσά, σκόνταψε ο Πανθρακικός

Ηρακλής Ψαχνών - Πανθρακικός 0-0

Ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε στους παίκτες των δύο ομάδων να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα οι 1.000 περίπου φίλαθλοι να αποχωρήσουν απογοητευμένοι. Η μοναδική καλή ευκαιρία του πρώτου μέρους έγινε στο 24ο λεπτό (ο Τόλιος απέκρουσε δύσκολα το δυνατό, διαγώνιο σουτ του Μίνγκα), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανθρακικός πίεσε για το τρίποντο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η σημαντικότερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους χάθηκε στο 90' όταν το σουτ του Πόνσε κατέληξε στο δοκάρι του Τόλιου. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λιόση στο 81'.

Ηρακλής Ψαχνών (Φοιρός): Τόλιος, Ζουλιώτης, Πλάτανος, Σανόκο (63' Δελήμπασης), Λιόσης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Μπακομήτρος (82' Γανωτής), Θάνος, Σέγκος, Ντελέκος (72' Αλεξάντροβιτς).

Πανθρακικός (Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Μουνάφο, Μπαλού, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Πόνσε, Μακρυδημήτρης (84' Γωνιάδης), Στάθης, Κοντογουλίδης (68' Σουλτανίδης), Μίνγκας (73' Μπαϊκαρά), Σαρακατσάνος.

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Πιερικός 0-3

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον συνήθη Μοκακέ, ο Πιερικός πέρασε σαν σίφουνας από τα Γιαννιτσά και έμεινε μόνος στην 3η θέση (εκκρεμεί το ματς Πανσερραϊκός-Πλατανιάς). Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 12ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Κοντέων και συνεχίστηκε στο 37' με τον Μοκακέ, ο οποίος απέφυγε τον Αποστόλου και πλάσαρε σε κενή εστία. Ο Καμερουνέζος γκολτζής συνέχισε το επιθετικό του κρεσέντο στο 65ο λεπτό, αφού "χόρεψε" όλη την αντίπαλη άμυνα και με σουτ έγραψε το τελικό 3-0.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Τομπάζης): Αποστόλου, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης (46' Γιόνδης), Ντατίδης (79' Τσίλης), Ιορδανίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος (46' Μπέκα), Στεργίδης, Θ. Παπαδόπουλος, Στεφανίδης.

Πιερικός (Χατζάρας): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Πουλόπουλος (46' Λαζαρίδης), Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Ιντζόγλου (75' Τόσκας), Πουρτουλίδης, Ρούσεφ (50' Πέντα), Μπλαζέφσκι, Μοκακέ, Κοντέων.

Φωκικός - Καλλιθέα 2-0

Υπό το βλέμμα του προέδρου της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια, ο Φωκικός επικράτησε 2-0 της Καλλιθέας και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα της Άμφισσας μπήκε δυνατά στο ματς και στο 19ο λεπτό άνοιξε το σκορ με σουτ του Μπουλούλη έξω από τη μεγάλη περιοχή. Αυτό το γκολ αφύπνισε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι άρχισαν να προωθούνται με αξιώσεις, ωστόσο -κόντρα στη ροή του αγώνα και μετά από αντεπίθεση- ο Διαμαντόπουλος έκανε το 2-0 στο 43'. Στο δεύτερο μέρος η Καλλιθέα δεν έκανε απολύτως τίποτα και οι γηπεδούχοι πήραν μία ξεκούραστη και συνάμα πολύτιμη νίκη.

Φωκικός (Μίχος): Βρονταράς, Χαλούλος, Θωμόπουλος, Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Μπουλούλης, Καλλέργης (90' Νικόλτσης), Διαμαντόπουλος (92' Γεωργουσόπουλος), Ταμπάκης (70' Αντράντε).

Καλλιθέα (Παντέλης): Κατσούλης, Μιχαλόπουλος, Πρίπου (65' Φουντουκίδης), Αρκούδας (86' Ματσούκας), Κατσίκης, Καλτσάς (46' Μαρουκάκης), Κουτρουμπής, Φαρινόλα, Ντιαλό, Μουσταφίδης, Ηρακλής.

Καλλονή - Βύζας 2-1

Ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στα play off έκανε η Καλλονή που επικράτησε του Βύζαντα με 2-1. Ο σύλλογος της Λέσβου πήρε το προβάδισμα στο 33ο λεπτό μετά από γύρισμα του Μανουσάκη και σουτ του Ταραχούλσκι. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μανουσάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μιχελή. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 92' όταν ο Μαρσέλο με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων και το γκολ του Πέτρου στο 94', απλώς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Καλλονή (Ματζουράκης): Μάππας, Μήτσης, Γάλας (79' Τζιωρτζιόπουλος), Κριπιντίρης, Βάλλιος (59' Ζουρούδης), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Μανουσάκης, Ταραχούλσκι (72' Σιλιγαρδάκης), Βλαστέλλης.

Βύζας (Τζαναβάρας): Μιχελής, Φραγκής, Τριάντος (74' Μουστάκης), Χάλαρης, Χριστοφιλέας, Πέτρου, Λίτσης, Μωυσίδης (82' Παγώνης), Πούρνος (46' Φαρούκ), Παυλίδης, Ροβίθης.

Αναγέννηση Επανομής - ΑΕΛ 1-0

Σε ένα μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, η Αναγέννηση Επανομής επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ, βυθίζοντάς την ακόμη περισσότερο. Στο πρώτο 20λεπτο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, ενώ στη συνέχεια οι "βυσσινί" ισορρόπησαν το ματς. Πρόσωπο του αγώνα ήταν αναμφίβολα ο Γεωργίου, καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 75' και ένα λεπτό αργότερα σκόραρε με δυνατό σουτ. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη εδραιώθηκε στην πρώτη 10άδα της βαθμολογίας.

Αναγέννηση Επανομής (Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Μαυροματίδης, Πεχλιβανίδης, Καραμανλής, Κουρδάκης, Γεωργιάδης, Ασλανίδης, Ναλμπάντης (76' Γεωργίου), Δεινόπαπας (85' Καρλάο), Γκέσιος (54' Μπεκιάρης), Καραγιάννης.

ΑΕΛ (Ζιώγας): Βοσνιάδης, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Βενετίδης, Παπαγεωργίου, Νεμπεγλέρας, Καρανίκας (82' Πλιάγκας), Γκονζάλες, Βούζας (66' Χατζής), Μπλέντι (82' Καούνος), Ζεκίνια.Σιλιγαρδάκης), Βλαστέλλης.

Αγροτικός Αστέρας - Θρασύβουλος 0-0

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Αγροτικός Αστέρας και Θρασύβουλος σε ένα ματς που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, καθώς οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να σφραγίσουν εισιτήρια. Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Φυλής είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά μόνο οι "σταχυοφόροι" έκαναν ευκαιρίες (στο 12' και το 43' με τον Βλαχόπουλο). Μετά την ανάπαυλα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμη περισσότερο, ενώ από ένα σημείο κι έπειτα οι δύο αντίπαλοι έδειξαν ότι βολεύονται με το "Χ".

Αγροτικός Αστέρας (Κούτσης): Γιακουμής, Παπαδόπουλος, Βοσκόπουλος, Βαφέας, Προβατίδης (46' Σολομωνίδης), Μαργαρίτης, Βουτσάς (46' Τσάτσας), Καπνίδης, Καρακατσάνης, Μερεσιώτης, Βλαχόπουλος.

Θρασύβουλος (Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ζουμπουλάκης, Καρράς, Ντα Σίλβα, Ντακόλ, Μπεγκόνια, Παγώνης, Βασιλείου, Νικολάου, Βλάχος (58' Καρλόπουλος), Σκόνδρας.

Το αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Αγροτικός Αστέρας - Θρασύβουλος 0-0

Αναγέννηση Επανομής - ΑΕΛ 1-0

(76' Γεωργίου)

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Πιερικός 0-3

(12' Μπλαζέφσκι, 37', 65' Μοκακέ)

Φωκικός - Καλλιθέα 2-0

(19' Μπουλούλης, 43' Διαμαντόπουλος)

Ηρακλής Ψαχνών - Πανθρακικός 0-0

Καλλονή - Βύζας 2-1

(33' Ταραχούλσκι, 92' Μαρσέλο / 94' Πέτρου)

Μεγ. Δευτέρα 09 Απριλίου

Πανσερραϊκός - Πλατανιάς (19:00)

*** Ο αγώνας Διαγόρας - Βέροια δεν διεξήχθη, σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ροδιακής ΠΑΕ.

*** O αγώνας Παναχαϊκή - Εθνικός Αστέρας δεν διεξήχθη λόγω ανάκλησης της αναστολής αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, για οφειλές προς ποδοσφαιριστές της.

Διαβάστε τι έγινε στον Νότιο και τον Βόρειο όμιλο της Football League 2.

Το live

News 24/7

24MEDIA NETWORK