Αίτημα για μετακίνηση του πρώτου ημιτελικού

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα ζητήσουν να μετακινηθεί το ματς με τον Ατρόμητο την Πέμπτη 21 Απριλίου αντί για την Τετάρτη (20 του μήνα) όπως είναι αρχικά προγραμματισμένο. Το βαρύ πρόγραμμα της "Ένωσης" όπως έχει διαμορφωθεί.

Αίτημα για μετακίνηση του πρώτου ημιτελικού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι εξελίξεις με το Κύπελλο επιβαρύνουν το πρόγραμμα της ΑΕΚ, αφού οι "κιτρινόμαυροι" μπαίνουν σε μια διαδικασία φορτωμένου και συνεχόμενου προγράμματος σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι ημερομηνίες

Συγκεκριμένα με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, η ΑΕΚ θα πάει την προσεχή Κυριακή (17 του μήνα) να παίξει εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό, την Τετάρτη (20 του μήνα) υποδέχεται τον Ατρόμητο για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ την Κυριακή (24 του μήνα) θα παίξει τη ρεβάνς. Συνεπώς υπάρχει το ενδεχόμενο να παίξει τέσσερα ματς σε δέκα μέρες, αφού ανοιχτή είναι -ακόμα- η μέρα διεξαγωγής του Τελικού. Υπάρχει, δηλαδή, η πιθανότητα να παίξει -και- Τελικό στις 27 Απριλίου η ΑΕΚ, αν βεβαίως περάσει -και- από το Περιστέρι, τρεις μέρες πριν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Τελικό, η άλλη πιθανότητα είναι να γίνει στις 7 Μαΐου, κάτι που δίνει την ευκαιρία στην ΑΕΚ να πάρει μια ανάσα από τα προηγούμενα ματς και να μην παίξει τη μισή της χρονιά σχεδόν… κολλητά.

Μετακίνηση του αγώνα με τον Ατρόμητο θέλει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει αυτή τη στιγμή να γίνει μία μετακίνηση στο πρώτο ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο το οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα γίνει την Τετάρτη 20ή Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ θέλει να γίνει το ματς την Πέμπτη 21η Απριλίου, προκειμένου να υπάρξει μια απόσταση από το ματς που ακολουθεί χρονικά, κόντρα στον Λεβαδειακό.

Μπαίνει σε πρόγραμμα φωτιά η ΑΕΚ

Τις προσεχείς μέρες θα γίνουν περισσότερα πράγματα γνωστά, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ βλέπει το έργο της να δυσκολεύει και να αλλάζει πάλι… επίπεδο έντασης, αφού από την απόλυτη ηρεμία των τελευταίων ματς, θα κληθεί να μπει σε μια περίοδο φωτιά. Το γεγονός ότι κρίνονται δύο στόχοι για την ΑΕΚ σε χρονικό διάστημα λιγότερο του 1,5 μήνα, σημαίνει πως αυτή τη στιγμή η κατάσταση χρειάζεται διαχείριση. Στα Σπάτα είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι τα πράγματα μπορεί να έρθουν κάπως έτσι (ίσως με κάπως πιο… ομαλά) και θέλουν να βάλουν τα πράγματα σε μια τάξη προκειμένου να βγουν τα κουκιά.

Σε κάθε περίπτωση οι "κιτρινόμαυροι" γνωρίζουν πως ο δρόμος για τη φετινή δόξα είναι στρωμένος με… νάρκες, ωστόσο οι ίδιοι με τους δικούς τους αγώνες απέναντι στις ίδιες ομάδες έδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πογιέτ: "Έχουμε δύο στόχους, να είστε όλοι έτοιμοι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK