Πογέτ: "Να αποκτήσουμε γρήγορους παίκτες στην επίθεση"

Ο Γκουστάβο Πογέτ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν οι παίκτες του, αναφέρθηκε στα σημεία-κλειδιά της αναμέτρησης, σχολίασε την απόφαση να αφήσει στον πάγκο τον Μάνταλο, ενώ αποκάλυψε πως θέλει γρήγορους ποδοσφαιριστές για την επίθεση.

Πογέτ: "Να αποκτήσουμε γρήγορους παίκτες στην επίθεση"
INTIME SPORTS

H ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 της Καλλονής και παρέμεινε μόνη δεύτερη στο πρωτάθλημα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γκουστάβο Πογέτ εμφανίστηκε χαρούμενος από την απόδοση των παικτών, σχολίασε την απόφαση να αφήσει τον πάγκο τον Πέτρο Μάνταλο, ενώ αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ:

"Πρώτα απ' όλα θέλω να δηλώσω χαρούμενος γιατί πήραμε μία απόφαση να παίξουμε με δυο επιθετικούς και σκόραραν και οι δυο. Ήταν πάρα πολύ βασικό να μπορέσουμε να παίξουμε με δεύτερο επιθετικό για να δούμε πως θα λειτουργήσει αυτό το σύστημα. Αν και το παιχνίδι έληξε με 3-0 έχουμε πολλά ακόμη να διορθώσουμε. Πιστεύω, ότι το 4-3-3 που προτιμώ είναι λίγο πιο εύκολο για τους παίκτες και πρέπει να συνεχίσουμε να το δουλεύουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχώς έχουμε τώρα μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε κατάλληλα για ένα σημαντικό παιχνίδι που έρχεται".

Για το αν τον προβλημάτισε το γεγονός ότι η Καλλονή στο δεύτερο ημίχρονο έχασε αρκετές ευκαιρίες: "Υπήρξαν κάποιες στιγμές κλειδιά: Και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες να βάλουμε ένα τρίτο, ένα τέταρτο ή ένα πέμπτο γκολ. Αυτό που με προβλημάτισε πιο πολύ στις φάσεις της Καλλονής είναι το πως δημιουργήθηκαν οι φάσεις. Θέλω να δω το βίντεο να το ξεκαθαρίσω. Αν δεν κάνω λάθος ήταν από στημένες φάσεις. Άρα να δούμε τι έφταιξε".

Για τις θέσεις που έχει ανάγκη η ΑΕΚ για τις μεταγραφές: "Από τη δική μου οπτική θα ήθελα να αποκτήσουμε παίκτες με μεγαλύτερη ταχύτητα, όσον αφορά την επίθεση. Καθαρά γρήγορους παίκτες. Σε παιχνίδια που χρειάζεται η αντεπίθεση και μας αφήνει χώρο ο αντίπαλος, εκεί θέλει ταχύτητα".

Για τον Μάνταλο: "Ήταν καθαρά απόφαση τακτικής από τη δική μου την πλευρά. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας ο Μάνταλος. Μου κόστισε πολύ να πάρω αυτή την απόφαση. Αν για παράδειγμα δε λειτουργούσε αυτό το σύστημα, η ευθύνη θα ήταν καθαρά δική μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕΚ - Καλλονή 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK