Αντίθετη με την αναβολή η Super League

Την αντίθεσή της για την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος εξέφρασε δια μέσω του Χρήστου Δάρα η Super League.

Ο Χρήστος Δάρας, εκτελών χρέη προέδρου της Super League μετά από την παραίτηση του Γιώργου Στράτου, προέβη σε δήλωση με την οποία εκφράσει την αντίθεση της πλειοψηφίας των ΠΑΕ - μελών του Συνεταιρισμού για την απόφαση αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος.

Η σχετική δήλωση

"H Super League, εκφράζοντας την πλειοψηφία, αν όχι το σύνολο των ΠΑΕ-Μελών της, δηλώνει την αντίθεσή της σε οποιαδήποτε απόφαση, η οποία ανατρέπει τον αγωνιστικό και οικονομικό σχεδιασμό του πρωταθλήματος, αλλά και των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό και προκαλεί τεράστιες οικονομικές και αγωνιστικές ζημιές, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο το Πρωτάθλημα και η ίδια η ύπαρξη όχι μόνο των ομάδων μας, αλλά ολόκληρου του ελληνικού Ποδοσφαίρου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΒΟΛΗ: Δεν αρχίζει το πρωτάθλημα της Super League
ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Ο Κοντονής είναι σε αποστολή ή έχει ψυχολογικά ζητήματα"
Επίθεση ΕΠΟ σε Κοντονή: "Θέλει ρόλο στις εκλογές"

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!