Η απάντηση του Φραντζέσκου στο Contra.gr για τις δηλώσεις στην ΕΡΤ και η Ριζούπολη

Διαβάστε όσα δήλωσε στο Contra.gr ο Κώστας Φραντζέσκος με αφορμή τα όσα είπε στην κρατική τηλεόραση για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι της Λεωφόρου και παρερμηνεύτηκαν.

Η απάντηση του Φραντζέσκου στο Contra.gr για τις δηλώσεις στην ΕΡΤ και η Ριζούπολη

Οργίλη ήταν η αντίδραση του Κώστα Φραντζέσκου, μιλώντας στο Contra.gr, για όσα του καταλογίζουν με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ξέσπασε και υπεραμύνθηκε του εαυτού του εξηγώντας τι ακριβώς εννοούσε και συνάμα εκφράζοντας την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι δεν μεταφέρθηκε όλες οι δηλώσεις που έκανε.

Ιδού όσα είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού:

"Έχω τρελαθεί με αυτά που έχουν βγει προς τα έξω! Έκανα κάποιες δηλώσεις και δεν έπαιξαν όλες! Λέτε να μην με απασχολούν τα επεισόδια; Λέτε να μου αρέσουν όλα αυτά; Το παιδί μου ήταν κάτω σαν ball boy! Κινδύνευε η σωματική του ακεραιότητα! Λέτε να χάρηκα που έφαγε τη φωτοβολίδα ο Φινμπόγκασον; Αν είναι δυνατόν! Ευτυχώς που ο άνθρωπος την έφαγε, αφού πρώτα έσκασε στο έδαφος και κόπηκε η φόρα και δεν έπαθε κάτι κακό! Θα μπορούσε να χτυπήσει χειρότερα!"

"Εννοείται πως είμαστε σαν ελληνική ταινία"!

"Ευχήθηκα καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπάγερν και δεν το είδα να παίζει πουθενά! Έπαιξαν αυτό που είπα ότι καταντήσαμε σαν ελληνική ταινία! Ψέμματα είναι; Αν δεν είναι έτσι, τότε δεν θα είχαμε αυτά τα κρούσματα βίας. Λες να γίναμε Ισπανία ή Αγγλία και δεν το ξέρω;"

"Είναι άσχετοι"!

"Είμαι 17 χρόνια στο ποδόσφαιρο και δεν έχω δώσει δικαιώματα! Ποτέ! Αν νομίζουν ότι μπορούν να καλυφθούν πίσω από κάθε δήλωση είναι μικροί! Δεν αναιρώ ό,τι είπα! Ο,τι είδα, είπα! Πού έθιξα τον κ. Θεοδωρίδη; Είπα ότι είναι άσχετοι αυτοί που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο! Είναι άσχετοι! Δεν εννοούσα τον κ. Θεοδωρίδη! Αν νομίζουν ότι ο κ. Θεοδωρίδης διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, με γεια τους με χαρά τους. Εγώ, πάντως, δεν τον έθιξα".

"Έκαναν ό,τι δεν έγινε στη Ριζούπολη"

"Δεν με νοιάζει πώς λειτουργεί ο Ολυμπιακός! Με νοιάζει το ποδόσφαιρο. Αν είναι να γίνει κάτι καλό με την τιμωρία του Παναθηναϊκού, ας γίνει! Αν είναι να γίνει η αρχή με τον Παναθηναϊκό, αλλά να δούμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, τότε ας τιμωρηθεί! Ο κ. Θεοδωρίδης μίλησε στη NOVA και είπε ότι το παιχνίδι δεν θα γίνει υπό αυτές τις συνθήκες και το πέτυχε. Καλά έκανε. Έκανε ό,τι δεν έκανε ο Παναθηναϊκός στη Ριζούπολη! Είπα κάτι λάθος; Είπα ψέμματα;

Ξαφνικά, δηλαδή, του την έδωσε του Φραντζέσκου και άρχισε να βάλει κατά πάντων; Δεν είμαι τρελός! Είμαι 17 χρόνια στο ποδόσφαιρο και δεν έχω δώσει ποτέ δικαιώματα! Είπα αυτά που είδα. Ευχήθηκα στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία στην Ευρώπη και δεν είδα ούτε έναν να βάζει τη δήλωση! Σου επαναλαμβάνω, το παιδί μου ήταν κάτω σαν ball boy. Λες να μου άρεσε που έβλεπα επεισόδια; Εγώ πήγα να δω ένα ντέρμπι. Πήγα να δω ένα παιχνίδι κι ας κέρδιζε ο καλύτερος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΣΑΡΛΥ: Στερείται πλάνου και στρατηγικής ο Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK