Συστροφή όρχεως και επέμβαση για τον Κέβιν!

Σοβαρό πρόβλημα από το πουθενά για τον Κέβιν!

Συνέβη και αυτό στον εφετινό Παναιτωλικό.

Ο Κέβιν αισθάνθηκε την Πέμπτη το βράδυ έντονους πόνους και διεκομίσθη σε νοσοκομείο του Αγρινίου όπου διαγνώστηκε με συστροφή όρχεως! Ο παίκτης του Παναιτωλικού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες! Και μη χειρότερα.

Η σχετική ανακοίνωση

Σε χειρουργική επέμβαση από τον Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Γκιάφη, υποβλήθηκε τα ξημερώματα ο Κέβιν Μάρτιν. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ένιωσε τη νύχτα έντονο πόνο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαγνώστηκε συστροφή όρχεως. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο Σάββατο.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.