Άνοιξε τα φτερά του o ΠΑΟΚ

Η πρώτη πτήση του ΠΑΟΚ με το νέο μέσο αερομεταφοράς του "Δικεφάλου" είναι γεγονός. Τι δήλωσαν ο πιλότος, ο τεχνικός διευθυντής υλοποίησης της εταιρίας "Astra Airlines" και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Άνοιξε τα φτερά του o ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε το ταξίδι του ΠΑΟΚ για την Τρίπολη με πτήση τσάρτερ και μέσο αερομεταφοράς το οποίο φέρει το λογότυπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η πρωτοποριακή, λοιπόν, αυτή κίνηση η οποία έγινε γνωστή την Παρασκευή (4/11) από την επομένη (5/11) κιόλας πήρε σάρκα και οστά. Στο συγκεκριμένο αεροπλάνο έχουν διαμορφωθεί οι χώροι σύμφωνα με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, ενώ στα προσκέφαλα είναι κεντημένα τα αρχικά του "Δικεφάλου" και αναγράφεται το όνομα του κάθε παίκτη.

Να σημειωθεί πως θα μεταφέρει την ομάδα του ΠΑΟΚ σε όλα τα εντός συνόρων ταξίδια αλλά και σε αυτά του εξωτερικού που η πτήση δε θα υπερβαίνει τις τρεις ώρες. Στην Ισπανία για παράδειγμα πάει, στο Λονδίνο, όμως, δεν μπορεί να μεταβεί.

Ο τεχνικός διευθυντής υλοποίησης της εταιρίας "Astra Airlines", Βόλης Γιάννης, δήλωσε αναφερόμενος στο συγκεκριμένο εγχείρημα: "Εγκαινιάζουμε μια συνεργασία μεταξύ μίας θεσσαλονικιώτικης εταίριας, όπως είναι η Astra, και της μεγαλύτερης ομάδας της Bόρειας Ελλάδας, τον ΠΑΟΚ. Ο βασικός στόχος είναι η μία εταιρία να στηρίξει την άλλη, αυτό είναι το βασικό σκεπτικό. Ελπίζουμε η συνεργασία να συνεχιστεί για πολύ καιρό".

Ο πιλοτός, κ. Διακουμάκος, τόνισε από την πλευρά του: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αναλάβαμε την αερομεταφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ευχόμαστε πάντα υψηλές πτήσεις στο "Δικέφαλο".

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, είπε με την σειρά του: "Με μεγάλη χαρά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εγκαινιάζει αυτή τη συνεργασία, η οποία είναι προτωπωριακή. Είναι μία συνεργασία που ανεβάζει τον ΠΑΟΚ σε άλλο επίπεδο και είναι στα πρότυπα μεγάλων ομάδων. Η συνεργασία ασφαλώς βοηθάει πάρα πολύ τα οικονομικά του ΠΑΟΚ και στο άκουσμα της είδησης οι παίκτες χάρηκαν ιδιαίτερα γιατί αποκτήσαμε το δικό μας αερομεταφορικό μέσο".

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: "Ο ΠΑΟΚ θα "πετάει" με τα δικά του "φτερά"! Με το δικό του "ασπρόμαυρο" αεροπλάνο, που θα παρέχει η εταιρία ASTRA AIRLINES για όλες τις εκτός Θεσσαλονίκης μετακινήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας .

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιδίωξε και πέτυχε αυτή την συμφωνία θέλοντας να εξασφαλίσει την άνετη μετακίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος για όλους τους αγώνες μακριά από την Θεσσαλονίκη σ' ένα περιβάλλον άκρως... ασπρόμαυρο, καθώς το αεροπλάνο της ASTRA AIRLINES θα φέρει, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό μέρος του, το Δικέφαλο αετό!

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρεί ότι αυτή η συνεργασία με την ASTRA AIRLINES, που θα ξεκινήσει από το Σάββατο 5/11/2011, με την πρώτη πτήση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα θα αποτελέσει την αρχή μιας αμοιβαίας και μακροχρόνιας επιχειρηματικής συνεργασίας δύο εταιριών της Θεσσαλονίκης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK