Επική απάντηση Ζουράρι στο "πότε θα πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ"!

Ο Υφυπουργός Παιδείας έδωσε ρεσιτάλ καθώς μιλώντας για την πρόοδο των έργων στο Μετρό της Θεσσαλονίκης έριξε "σφήνα" για τον ΠΑΟΚ και τις πιθανότητές του για τον τίτλο (VIDEO).

Ο Κώστας Ζουράρις ουδέποτε προσπάθησε να κρύψει την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει ούτε και τώρα που ο "Δικέφαλος" βρίσκεται σε άσχημη βαθμολογική θέση.

Με αφορμή την παρουσία του στο εργοτάξιο του αμαξοστασίου του μετρό της Θεσσαλονίκης για τον αγιασμό που έγινε εκεί, ρωτήθηκε για την πορεία των έργων και κατάφερε να εκπλήξει άπαντες αφού συνέδεσε το γεγονός με την... κατάκτηση του τίτλου από τους "ασπρόμαυρους".

"Για τα εγκαίνια της επανενάρξεως του μετρό, η σοβαρή ερώτηση είναι πότε θα πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα, όταν τελειώσει το μετρό. Δηλαδή, ποτέ!

Επομένως, όπως είπε και ο δήμαρχος Μπουτάρης, το μετρό πρέπει να συνεχίζεται επ' αόριστον. Μέχρι το 2050, είπε ο Μπουτάρης. Άρα το 2051, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει πρωτάθλημα.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα ποτέ "νεκροφόρο": το ποτέ ποτέ και το ποτέ δημιουργικό: το ποτέ του Μπουτάρη", δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο ντεμπούτο Ουζουνίδη πήρε ντέρμπι ο Παναθηναϊκός  

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...