Κλήθηκαν να καταθέσουν ξανά οι 17 της Βέροιας

Την επανεξέταση της υπόθεσης που αφορά το επίμαχο παιχνίδι της Βέροιας με τον Ολυμπιακό αποφάσισε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, αφού δεν κατέστη δυνατό να εκδώσει απόφαση.

Από τη Δευτέρα ήταν γνωστό ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν θα λάβει απόφαση επί της υπόθεσης της Βέροιας και του αγώνα της με τον Ολυμπιακό προτού επανεξετάσει τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, ανοίγοντας νέο κύκλο καταθέσεων.

Την Τρίτη η αρμόδια Επιτροπή κάλεσε 17 στελέχη που ήταν τότε στη μακεδονική ομάδα και μεταξύ αυτών βρίσκονται τόσο ο Νίκος Γεωργέας όσο οι Γιώργος Λαναρής και Γιώργος Αρβανιτίδης.

Η επανάληψη της συζήτησης θα γίνει τη Δευτέρα 29 Ιουνίου στις 11:00.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής: "Η Επιτροπή συνεκδικάζοντας την έφεση του Υπεύθυνου  Ασκησης  Δίωξης Ποδ/κών Αδικημάτων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  ΚΑΡΡΑ  κατά  της  υπ' αριθμ. 218/19-5-2015 απόφασης της  ΠΕ/SUPER LEAGUE, του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΝΑΡΗ,  Γεν. Αρχηγού της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, Προέδρου ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ,  καθώς επίσης την πρόσθετη παρέμβαση της  ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ,  με την υπ΄αριθμ. 62/22-6-2015 απόφασή της  δέχεται τυπικά  αυτές. Δέχεται κατ΄ ουσίαν την έφεση, όσον αφορά την εφεσίβλητη ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ως προς τα αναφερόμενα  στο σκεπτικό λόγο της. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη  απόφαση ως προς αυτή, κρίνει νόμιμη την πειθαρχική  αγωγή και ως προς την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ  κατά  τα αναφερόμενα στο  σκεπτικό. Αναβάλλει  κατά τα λοιπά  την έκδοση  οριστικής  απόφασης επί της ουσίας  της υπόθεσης  ως προς τους εφεσιβλήτους. Διατάσσει την επανάληψη της  συζήτησης της υποθέσεως προκειμένου κατά τη νέα συζήτηση αυτής στις 29-6-2015 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 11 π.μ., να κληθούν  και να εξετασθούν  ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων, οι παρακάτω: 

1) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ, 2) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΕΑΣ, 3) ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΦΕΣ, 4) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, 5) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, 6) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ, 7) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ, 8) ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, 9)  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, 10)  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΟΣ,11) ΗΛΙΑΣ  ΙΩΑΝΝΟΥ, 12) ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΙΦΛΙΔΗΣ, 13) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ,14)  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ,  15) ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΣΚΑΘΑΡΟΥΔΗΣ,16) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΝΑΡΗΣ και 17) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ".