Μπουφόν: "Να αφήσουμε στην άκρη τη συζήτηση για το πρωτάθλημα"

Ο αρχηγός της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν αναφέρθηκε στην κάκιστη πορεία των "μπιανκονέρι" στο πρωτάθλημα, τονίζοντας πως πρέπει να αφήσουν στην άκρη τη συζήτηση για το πρωτάθλημα, τουλάχιστον, για μερικούς μήνες.

Η Γιουβέντους έχει πραγματοποιήσει ένα κάκιστο ξεκίνημα στο ιταλικό πρωτάθλημα, αφού μετράει μόλις μία νίκη στις πρώτες έξι αγωνιστικές, ούσα στην 15η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς.

Η υπόθεση πρωτάθλημα δείχνει να απομακρύνεται για τους "μπιανκονέρι", ενώ με δηλώσεις του, ο αρχηγός της ομάδας, Τζιανλουίτζι Μπουφόν τόνισε πως η συγκεκριμένη συζήτηση πρέπει να μείνει στην άκρη, τουλάχιστον για μερικούς μήνες, έως ότου, η ομάδα βρει την χαμένη ταυτότητά της.

"Μέχρι στιγμής στη σεζόν έχουμε δώσει πειστικές απαντήσεις σε κάποια ματς, αλλά σε κάποια άλλα όχι", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

"Πρέπει να βρούμε ισορροπία ως ομάδα. Νομίζω πως είναι η στιγμή να αφήσουμε στην άκρη τη συζήτηση για το πρωτάθλημα, τουλάχιστον για μερικές μήνες, καθώς η διαφορά είναι μεγάλη και σίγουρα δεν μπορούμε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου με βάση τα τωρινά δεδομένα".

Διαβάστε ακόμα:

6η αγ.: Η Νάπολι "βύθισε" την Γιουβέντους, "πεντάρα" η Ρόμα

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.