Μπουφόν: "Να αφήσουμε στην άκρη τη συζήτηση για το πρωτάθλημα"

Ο αρχηγός της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν αναφέρθηκε στην κάκιστη πορεία των "μπιανκονέρι" στο πρωτάθλημα, τονίζοντας πως πρέπει να αφήσουν στην άκρη τη συζήτηση για το πρωτάθλημα, τουλάχιστον, για μερικούς μήνες.

Η Γιουβέντους έχει πραγματοποιήσει ένα κάκιστο ξεκίνημα στο ιταλικό πρωτάθλημα, αφού μετράει μόλις μία νίκη στις πρώτες έξι αγωνιστικές, ούσα στην 15η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς.

Η υπόθεση πρωτάθλημα δείχνει να απομακρύνεται για τους "μπιανκονέρι", ενώ με δηλώσεις του, ο αρχηγός της ομάδας, Τζιανλουίτζι Μπουφόν τόνισε πως η συγκεκριμένη συζήτηση πρέπει να μείνει στην άκρη, τουλάχιστον για μερικούς μήνες, έως ότου, η ομάδα βρει την χαμένη ταυτότητά της.

"Μέχρι στιγμής στη σεζόν έχουμε δώσει πειστικές απαντήσεις σε κάποια ματς, αλλά σε κάποια άλλα όχι", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

"Πρέπει να βρούμε ισορροπία ως ομάδα. Νομίζω πως είναι η στιγμή να αφήσουμε στην άκρη τη συζήτηση για το πρωτάθλημα, τουλάχιστον για μερικές μήνες, καθώς η διαφορά είναι μεγάλη και σίγουρα δεν μπορούμε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου με βάση τα τωρινά δεδομένα".

Διαβάστε ακόμα:

6η αγ.: Η Νάπολι "βύθισε" την Γιουβέντους, "πεντάρα" η Ρόμα

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.