Χαιρέτησε με 98 "μετρημένες" λέξεις και μία παιδική PHOTO!

Λίγη ώρα αφότου έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την Γιουβέντους μετά από 25 χρόνια σχέσης, ο Κλάουντιο Μαρκίζιο συγκίνησε με το αποχαιρετιστήριο ποστάρισμά του στο Instagram.

Χαιρέτησε με 98 "μετρημένες" λέξεις και μία παιδική PHOTO!

Μετά τον Τζανλουίτζι Μπουφόν που είπε "ciao" μετά απο 17 χρόνια πίστης και αφοσίωσης στο σύλλογο, το πρωί της Παρασκευής ήταν η σειρά ενός ακόμη στρατιώτη της Γιουβέντους να κουνήσει μαντήλι, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να λύνει το συμβόλαιο του Κλάουντιο Μαρκίζιο έπειτα από 25 χρόνια κοινής πορείας των δύο πλευρών.

Το βιογραφικό του "Μικρού Πρίγκηπα" έχει "γράψει" 389 επίσημα ματς, 37 γκολ,7 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα και 3 Σούπερ Καπ Ιταλίας με την αγαπημένη του "Γιούβε", με τον 32χρονο αμυντικό μέσο να αποχαιρετάει τους φίλους του μέσω συγκινητικού ποσταρίσματος στο Instagram όπου μεταξύ άλλων ανέβασε και παιδική του φωτογραφία από αγώνα του με τα ασπρόμαυρα.

"Χιλιάδες σκέψεις και χιλιάδες εικόνες με συνόδευσαν όλη τη νύχτα. Δεν μπορώ να σταματήσω να κοιτάζω αυτή τη φωτογραφία και αυτές τις ρίγες πάνω στις οποίες έχω γράψει τη ζωή μου ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής.

Αγαπώ αυτή τη φανέλα σε τέτοιο βαθμό ώστε να είμαι πεπεισμένος πως το καλό της ομάδας έρχεται πρώτα. Πάντα.

Σε μία σκληρή ημέρα όπως αυτή, κρατιέμαι γερά από αυτό το αξιώμα. Είστε το πιο όμορφο μέρος αυτής της θαυμάσιας ιστορίας, για αυτό το λόγο σε λίγες ημέρες θα σας αποχαιρετήσω με ξεχωριστό τρόπο", έγραψε μεταξύ άλλων στη σελίδα του ο Μαρκίζιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, πιθανός προορισμός για τον Ιταλό μέσο μετά την Γιουβέντους είναι η Μονακό, που είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK