Μιχάιλοβιτς: "Θα στήσω τον Μπάκα στον τοίχο"

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς δεν είδε με καλό μάτι μία ενέργεια του Κάρλος Μπάκα, παρότι ο Κολομβιανός σκόραρε δις.

Μιχάιλοβιτς: "Θα στήσω τον Μπάκα στον τοίχο"
Μιχάιλοβιτς-Μίλαν

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς δεν ενθουσιάστηκε με την εμφάνιση της Μίλαν στη νίκη 3-2 επί της Παλέρμο και είχε και έναν κακό λόγο να πει για τον "σωτήρα" με δύο γκολ των "ροσονέρι", Κάρλος Μπάκα.

Ο Κολομβιανός επιθετικός επιχείρησε μία ραμπόνα, χτύπημα της μπάλας με το πίσω πόδι δηλαδή, σε μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων κι ενώ το σκορ στο Σαν Σίρο ήταν στο 1-1, με συνέπεια ο Σέρβος προπονητής να εκνευριστεί και να στείλει προειδοποιητικό μήνυμα στο "Sky Sport Italia".

"Εάν το επιχειρείς, πρέπει να σκοράρει, ειδάλλως κάποιος θα στηθεί στον τοίχο. Σώθηκε διότι σκόραρε στη συνέχεια", είπε χαμογελώντας ο 46χρονος προπονητής.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν στη διάρκεια του αγώνα: "Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Δεχθήκαμε δύο χαζά γκολ και αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι αρχίσαμε καλά, πήραμε το προβάδισμα και μετά συμβιβαστήκαμε ή φοβηθήκαμε τη νίκη και επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να επιστρέψουν στον αγώνα".

"Δεν γνωρίζουμε πως να ελέγχουμε ένα παιχνίδι, οπότε πρέπει πάντα να πιέζουμε και να στοχεύουμε στον έλεγχο της κατάστασης με ισχυρότερη κατοχή μπάλας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και δεν είχαμε κινδύνους, πλην του γκολ. Μετά δυσκολευτήκαμε λίγο, μας άνοιξαν, αλλά πιστέψαμε στη νίκη και δεδομένου του τρόπου που αγωνιστήκαμε, θα μπορούσαμε να νικήσουμε με μεγαλύτερη διαφορά. Η Παλέρμο ήταν εντυπωσιακή πάντως".

"Γνωρίζουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα, αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο και συνεχίζουμε να κάνουμε βήματα μπροστά. Συγχαίρω την ομάδα, προσπαθήσαμε να παίξουμε, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και απλά χρειάζεται να είμαστε πιο αποφασιστικοί ήταν έρχεται η ώρα να 'σκοτώσουμε' ένα παιχνίδι".

Διαβάστε ακόμη

4η αγ.: Ο "άγιος" Μπάκα έσωσε τη Μίλαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK