Η κριτική σε Μπαλοτέλι του γύρισε... μπούμερανγκ!

Τι το ήθελε ο Αρίγκο Σάκι να κριτικάρει αυστηρά τον Μπαλοτέλι; Ο Μίνο Ραϊόλα πήρε φόρα και εξαπέλυσε άγρια επίθεση κατά του άλλοτε τεχνικού της Μίλαν και της εθνικής Ιταλίας! Διαβάστε αναλυτικά.

Nice's Mario Balotelli reacts after missing a chance to score during a Europa League group K soccer match between OGC Nice and Lazio at the Allianz Riviera stadium in Nice, French Riviera, Thursday, Oct. 19, 2017 (AP Photo/Claude Paris)
Nice's Mario Balotelli reacts after missing a chance to score during a Europa League group K soccer match between OGC Nice and Lazio at the Allianz Riviera stadium in Nice, French Riviera, Thursday, Oct. 19, 2017 (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

"Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα και η εξυπνάδα μετράει περισσότερο από τα πόδια. Συνεπώς το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ένας προπονητής είναι να παίρνει παίκτες με εξυπνάδα".

Τάδε έφη Αρίγκο Σάκι στην... έμμεση κριτική που άσκησε στον Μάριο Μπαλοτέλι για την υποτονική παρουσία του στον αγώνα της Ιταλίας με την Πολωνία για το Nations League, με τα λόγια του αυτά να προκαλούν όχι μόνο θόρυβο αλλά και αντιδράσεις.

Ο "Super Mario" από την πλευρά του αρκέστηκε να απαντήσει με κάποια διάσημη ατάκα του Ντένζελ Ουάσινγκτον μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ωστόσο ο Μίνο Ραϊόλα δεν ήταν τόσο... σοφτ και λάιτ όσο ο πελάτης του.

Η απάντηση δε που επέλεξε να δώσει στον διάσημο Ιταλό προπονητή θεωρήθηκε από πολλούς και ως παντελής έλλειψη σεβασμού.

"Η εξυπνάδα δεν χρειάζεται μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή. Με τα λόγια του έδειξε ξεκάθαρα πως δεν έχει ούτε εξυπνάδα ούτε κλάση.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε κάποιον που στην τελική ζει χάρη στο γεγονός ότι ήταν στο τιμόνι μίας τόσο ισχυρής ομάδας όπως η Μίλαν, που νικούσε από μόνη της.

Ο Σάκι πρέπει να ευχαριστεί μόνο τον Μπερλουσκόνι και να σκέφτεται μόνο τον χαμένο τελικό με την Ιταλία (σ.σ. 1994) επειδή εκείνη η ομάδα έπρεπε να πάρει το Μουντιάλ και το έχασε εκείνος.

Μετά την Μίλαν δεν είχε καμία άλλη επιτυχία και δεν έχει το δικαίωμα να δίνει μαθήματα. Κατά τα λοιπά έχω να πω πως αυτό που δήλωσε για τον Μάριο επιβεβαιώνει αυτά που λένε για εκείνον εδώ και καιρό.

Τα έχει χαμενα και αυτό είναι κάτι που μου προκαλεί θλίψη", δήλωσε ο Ιταλός μεγαλοατζέντης.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΚΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΑΪΟΛΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK