Η απόκρουση του αιώνα στον τελικό του MLS!

Ο τερματοφύλακας των Seattle Sounders, Στέφαν Φρέι πραγματοποίησε μια εξαιρετική απόκρουση στον τελικό του MLS κόντρα στο Toronto, αναγκάζοντας ακόμη και τον σπίκερ του αγώνα να κάνει λόγο για την απόκρουση του αιώνα!

Ο ήρωας της ημέρας στις ΗΠΑ λέγεται Στέφαν Φρέι. Είναι ο τερματοφύλακας των Seattle Sounders που αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο MLS τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο Ελβετός γκολκίπερ είχε καθοριστική συμβολή προκειμένου να φτάσει η ομάδα του στη νίκη επί του Toronto στον τελικό, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική απόκρουση στη διάρκεια της παράτασης . Μέχρι και ο σπίκερ που μετέδιδε τον αγώνα έκανε λόγο για την "απόκρουση του αιώνα".

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.