Μετά από μία μακρά περίοδο... αμηχανίας και αρκετά μισόλογα, η FIFA αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι πράγματι στα έργα για το Μουντιάλ του 2018 εργάστηκαν, υπό απαράδεκτες συνθήκες, εργάτες από την Βόρεια Κορέα.
Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη την είχε κάνει περιοδικό από την Νορβηγία σε παγκόσμια αποκλειστικότητα. Προκλήθηκε σάλος, το θέμα "έπαιξε" παντού αλλά στη FIFA ουσιαστικά σφύριζαν αδιάφορα και πετούσαν την μπάλα στην εξέδρα.
Οι πρόεδροι όμως των ομοσπονδιών της Σουηδίας, της Δανίας, της Νορβηγίας και της Ισλανδίας αξίωσαν από την παγκόσμια ομοσπονδία εξηγήσεις. Και ο Τζιάνι Ινφαντίνο αναγκάστηκε να "ομολογήσει". Γραπτώς μάλιστα.
Στην επιστολή που απέστειλε στους τέσσερις προέδρους o επικεφαλής της FIFA τόνισε ότι "γνωρίζουμε και καταδικάζουμε τις συχνά απαίσιες συνθήκες εργασίας υπό τις οποίες απασχολούνται οι εργάτες από τη Βόρεια Κορέα αλλά και από άλλες χώρες του κόσμου".
Αν ίδρωσε το αυτί των Ρώσων διοργανωτών και του Βλάντιμιρ Πούτιν; Ελάτε τώρα...

Η 13χρονη Αλίσα Λιου δεν αγωνίζεται για να χάσει
Η Αλίσα Λιου είναι η νέα πρωταθλήτρια των ΗΠΑ, στο καλλιτεχνικό πατινάζ. Είναι και η πρώτη γυναίκα του σπορ που εκτέλεσε δύο triple axels σε πρόγραμμα της. Η Αλίσα Λιου είναι μόλις 13 χρόνων.

Το Σαββατοκύριακο με τα Κύπελλα του διαβόλου
Μετά τον Ολυμπιακό απειλεί ότι θα φύγει (από την ACB) η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ χαμός έγινε και στο Βελιγράδι. Το Ζαν Πρες ασχολείται με το ΣΚ του διαβόλου, όπου έγινε του κυπέλλου το... κάγκελο.

Ο Αϊζάια Τόμας πέρασε πολλά για να 'σκάει' ακόμα
Ο Αϊζάια Τόμας πάτησε σε παρκέ, για πρώτη φορά μετά τις 22 Μαΐου του 2018. Μεσολάβησε η τελευταία 'δόση' από όσα 'πληρώνει' για τη λάθος διάγνωση των Σέλτικς.