Δια βίου αποκλεισμός για τον Γουόρνερ από τη FIFA

Η ανεξάρτητη εθνική αρχή της FIFA επέβαλε δια βίου αποκλεισμού στον πρώην πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Κεντρικής - Βόρειας Αμερικής & Καραϊβικής, Τζακ Γουόρνερ λόγω της ανάμειξης του στο σκάνδαλο των αναθέσεων των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Δια βίου αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα επέβαλε η ανεξάρτητη εθνική αρχή της FIFA στον πρώην πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Κεντρικής - Βόρειας Αμερικής & Καραϊβικής, Τζακ Γουόρνερ.

Ο λόγος είναι η ανάμειξή του στο σκάνδαλο διαφθοράς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς όσον αφορά στις αναθέσεις των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 2018 και του 2022.

Η ανακοίνωση της FIFA:

"Ανακαλύψαμε πως είχε διαπράξει μία σειρά παράνομων ενεργειών κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση όταν ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Είχε σημαντική θέση ως ποδοσφαιρικός παράγοντας και ήταν ο άνθρωπος κλειδί στις οικονομικές συναλλαγές".

Διαβάστε ακόμα:

Ελεύθερος με εγγύηση ο Γουόρνερ

Προς έκδοση στις ΗΠΑ ο Γουόρνερ

Σκάνδαλο FIFA: Έτοιμος να πει όλη την αλήθεια ο Γουόρνερ

Ποινική δίωξη και ανάκριση στον Μπλάτερ

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.