Παίκτες που μικροί υποστήριζαν αντίπαλη ομάδα!

Ποδοσφαιρικά-είδωλα που στην εφηβεία φορούσαν το κασκόλ του αιωνίου αντιπάλου.

Παίκτες που μικροί υποστήριζαν αντίπαλη ομάδα!

Οι φίλαθλοι έχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι τα μεγάλα αστέρια της ομάδας μας, γεννήθηκαν έχοντας στο προσκέφαλο τους τη φανέλα του ειδώλου της ομάδας μας και την αφίσα με το τελευταίο νταμπλ πάνω από το κρεβάτι τους.

Τις περισσότερες, όμως, φορές δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και όχι μόνο δεν είναι έτσι, αλλά τυχαίνει συχνά κάποιος από τους μεγαλύτερους παίκτες του συλλόγου που υποστηρίζουμε να φορούσε μέχρι την εφηβεία του το κασκόλ του αιώνιου αντίπαλου και να τραγουδούσε τα συνθήματά του.

Πάμε να δούμε μερικές τέτοιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου:

ΙΣΚΟ

Παίκτες που μικροί υποστήριζαν αντίπαλη ομάδα!
Ίσκο

Ο Ίσκο δεν μεγάλωσε όντας οπαδός της "Βασίλισσας". Το αντίθετο, μάλιστα. Όχι μόνο ήταν οπαδός της Μπαρτσελόνα, αλλά είχε δηλώσει το 2009 πως ποτέ δεν θα μπορούσε να υποστηρίζει τη Ρεάλ μιας και πρόκειται για ένα αλαζονικό σύλλογο. Και δεν σταμάτησε εκεί. Ομολόγησε πως θαυμάζει τόσο πολύ τον Μέσι, που έδωσε το όνομά του στο σκύλο του...

ΟΛΕ ΓΚΟΥΝΑΡ ΣΟΛΣΚΙΕΡ

Παίκτες που μικροί υποστήριζαν αντίπαλη ομάδα!
Σόλσκιερ

Μπορεί ο Νορβηγός να έχει δώσει ένα Champions League στην Γιουνάιτεντ και να έχει κάνει πολλές φορές τους φίλους των "κόκκινων διαβόλων" να παραληρούν με τα γκολ του, παρόλα αυτά, όπως αναφέρεται στη βιογραφία του, στα 80's ήταν θαυμαστής της μεγάλης Λίβερπουλ.

ΤΖΕΪΜΙ ΓΚΑΡΑΧΕΡ

LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 23: Jamie Carragher of Liverpool gestures during the Barclays Premier League match between Liverpool and Manchester United at Anfield on September 23, 2012 in Liverpool, England.  (Photo by Michael Regan/Getty Images)
Γκάραχερ GETTY IMAGES

Κι όμως! Μία από τις σημαίες της σύγχρονης Λίβερπουλ, στα νιάτα του υποστήριζε την μισητή Έβερτον. Ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να τα φέρει η ζωή.

ΜΑΡΙΟ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ

10 may 2009: BALOTELLI of Inter celebrating his goal  during the 35th Serie A  round league match played between Chievo and Inter at  the  Bentegodi Stadium , Verona. © Dino Panato/GRAZIA NERI
Μπαλοτέλι DINO PANATO/GRAZIANERI

Το περίεργο για τον Μπαλοτέλι θα ήταν να μην βρισκόταν σε αυτή τη λίστα. Έπαιξε τόσο σε Μίλαν όσο και σε Ίντερ, αλλά ποτέ δεν έκρυψε τα αισθήματά του για την Μίλαν.

ΡΑΟΥΛ

Παίκτες που μικροί υποστήριζαν αντίπαλη ομάδα!
Ραούλ

Ο Ραούλ, η σημαία της "Βασίλισσας" την προηγούμενη δεκαετία, έπαιζε για χρόνια στις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η λογική έλεγε πως θα έπαιζε και στην πρώτη ομάδα της Ατλέτικο, αλλά πριν συμβεί αυτό, η Ατλέτικο διέλυσε τις ακαδημίες της και ο μικρός Ραούλ βρήκε στέγη στον μεγάλο της αντίπαλο.

ΠΑΟΛΟ ΜΑΛΝΤΙΝΙ

Παίκτες που μικροί υποστήριζαν αντίπαλη ομάδα!
Πάολο Μαλντίνι

Λίγοι είναι αυτοί οι παίκτες που έχουν ταυτιστεί τόσο πολύ με μία ομάδα. Ο Πάολο Μαλντίνι ανήκει στο κλειστό κλαμπ τους, έχοντας δείξει αιώνια πίστη στη Μίλαν. Βέβαια, το "αιώνια" είναι υπερβολικό, αφού έχει ομολογήσει πως στα παιδικά του χρόνια ήταν φίλαθλος της Γιουβέντους.

ΑΝΤΡΕΣ ΙΝΙΕΣΤΑ

Παίκτες που μικροί υποστήριζαν αντίπαλη ομάδα!
Ινιέστα

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με το τίκι-τάκα της Μπαρτσελόνα όσο κανείς άλλος και αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα "προϊόντα" που έχει βγάλει ποτέ η Μασία, δεν ήταν Μπαρτσελόνα από τα γεννοφάσκια του. Ίσα ίσα, στην παιδική του ηλικία υποστήριζε την Ρεάλ Μαδρίτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK