Τραυματισμός που παραπέμπει σε απόπειρα αυτοκτονίας για Πιστόριους

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε εσπευσμένα το Σάββατο (6/8) ο Οσκαρ Πιστόριους, με τον Νοτιοαφρικανό να τραυματίζεται κάτω από... μυστηριώδεις συνθήκες!

Ο Νοτιοαφρικανός πρωταθλητής, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 6 ετών για το φόνο της συντρόφου του, έφερε τραύματα στους καρπούς των χεριών του.

Ο ίδιος, μιλώντας στους δεσμοφύλακες, ισχυρίστηκε ότι τραυματίστηκε πέφτοντας από το κρεβάτι του! Ωστόσο, στο κελί του βρέθηκαν μαχαίρια και άλλα αντικείμενα με τα οποία θεωρητικά θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό του.

Ο δικηγόρος του Πιστόριους είχε αναφέρει στο δικαστήριο ότι ο πελάτης του πάσχει από σοβαρή κατάθλιψη και ζήτησε να εκτίσει την ποινή σε κατ' οίκον περιορισμό, το αίτημά του όμως απορρίφθηκε.

Οι δεσμοφύλακες επίσης ανέφεραν ότι ο Πιστόριους όσο βρίσκεται στη φυλακή έχει μία “οργισμένη” συμπεριφορά απέναντι σε όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Πιστόριους περπάτησε στο δικαστήριο χωρίς τα τεχνητά πόδια του

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!