Τραυματισμός που παραπέμπει σε απόπειρα αυτοκτονίας για Πιστόριους

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε εσπευσμένα το Σάββατο (6/8) ο Οσκαρ Πιστόριους, με τον Νοτιοαφρικανό να τραυματίζεται κάτω από... μυστηριώδεις συνθήκες!

Ο Νοτιοαφρικανός πρωταθλητής, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 6 ετών για το φόνο της συντρόφου του, έφερε τραύματα στους καρπούς των χεριών του.

Ο ίδιος, μιλώντας στους δεσμοφύλακες, ισχυρίστηκε ότι τραυματίστηκε πέφτοντας από το κρεβάτι του! Ωστόσο, στο κελί του βρέθηκαν μαχαίρια και άλλα αντικείμενα με τα οποία θεωρητικά θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό του.

Ο δικηγόρος του Πιστόριους είχε αναφέρει στο δικαστήριο ότι ο πελάτης του πάσχει από σοβαρή κατάθλιψη και ζήτησε να εκτίσει την ποινή σε κατ' οίκον περιορισμό, το αίτημά του όμως απορρίφθηκε.

Οι δεσμοφύλακες επίσης ανέφεραν ότι ο Πιστόριους όσο βρίσκεται στη φυλακή έχει μία “οργισμένη” συμπεριφορά απέναντι σε όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Πιστόριους περπάτησε στο δικαστήριο χωρίς τα τεχνητά πόδια του

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.