Συνεχίζει ο Κοντονής στο Αθλητισμού

Ο Σταύρος Κοντονής θα συνεχίσει να είναι ο επικεφαλής του ελληνικού αθλητισμού, καθώς αφενός το έργο του κρίνεται επιτυχημένο αφετέρου έχει ανοικτά ζητήματα να υπηρετήσει.

Παραμένει στο Υφυπουργείο Αθλητισμού ο Σταύρος Κοντονής, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στο νέο υπουργικό σχήμα ο Ζακυνθινός βουλευτής θα διατηρήσει το χαρτοφυλάκιό του, αφού ήταν από τους λίγους της προηγούμενης κυβέρνησης που στους προηγούμενους επτά μήνες πρόλαβαν να παρουσιάσουν απτό έργο, την ίδια ώρα που έχει ανοικτά θέματα στο Υπουργείο.

Ο Σταύρος Κοντονής ήταν εκείνος που προώθησε το έκτακτο νέο αθλητικό νομοσχέδιο για την καταπολέμηση της βίας και της διαφθοράς στον επαγγελματικό αθλητισμό, ενίσχυσε το ρόλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, επέβαλε τακτικούς δικαστές της πειθαρχικές επιτροπές, έβαλε "λουκέτο" στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν δίστασε να συγκρουστεί με παράγοντες με στόχο τη διαφάνεια.

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα του Κοντονή είναι ο μεγάλος αθλητικός νόμος που αναμένεται να ετοιμαστεί από τον ίδιο και το επιτελείο του.

Διαβάστε ακόμη:

Η συνέντευξη του Σταύρου Κοντονή στο Contra.gr

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!