Formula 1: Το "δωράκι" του Μπινότο στη Φεράρι ενόψει 2023

Κινητήρα με καλύτερη αξιοπιστία και σχεδόν 20 ίππους πιο ισχυρό φέρεται πως αφήνει ως "δώρο" στη Φεράρι ο Ματία Μπινότο σύμφωνα με τον αγωνιστικό διευθυντή της ομάδας της Χαας, Γκούνθερ Στάινερ.

Ferrari team principal Mattia Binotto talks with a crew member in the paddock at the Formula One U.S. Grand Prix auto race at Circuit of the Americas, Thursday, Oct. 20, 2022, in Austin, Texas. (AP Photo/Charlie Neibergall)
Ο Ματία Μπινότο στο paddock της Φεράρι AP

Παρελθόν από την ομάδα της Φεράρι είναι εδώ και κάποιες ημέρες ο Ματία Μπινότο μετά από τρία χρόνια ως επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι υπεύθυνος για μεγάλο μέρος του μονοθεσίου της ιταλικής ομάδας που θα παρουσιαστεί στις πίστες το 2023.

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε ο επικεφαλής της ομάδας της Χάας, Γκούνθερ Στάινερ σε δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο, ο Μπινότο του είπε πως ο κινητήρας της Φεράρι το 2023 θα είναι "...βόμβα..."

"Την Πέμπτη συνάντησα τον Μπινότο και μου είπε ότι η μονάδα ισχύος της Φεράρι το 2023 θα είναι πολύ ανταγωνιστική".

Όπως μάλιστα αναφέρει δημοσίευμα της MARCA, οι ιθύνοντες της Φεράρι θεωρούν πως έχουν λύσει το θέμα της αξιοπιστίας, ξεκλειδώνοντας μάλιστα περαιτέρω ίσχυ κάτι που σημαίνει ότι ο κινητήρας μπορεί να είναι έως και 20 ίππους πιο ισχυρός σε σχέση με αυτόν του 2022, γεγονός που θα φέρει την Φεράρι μπροστά στον ανταγωνισμό με την Red Bull.

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Χάας αγοράζει κινητήρες από την ομάδα της Φεράρι οπότε και ένας καλός κινητήρας θα την έφερνε ψηλά στον ανταγωνισμό.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Άτακτος ο Ματέο, πέταξε τσίχλα στους οπαδούς της Αργεντινής

Αγγλία: Στέρλινγκ, μεγάλη και η οικονομική ζημιά της ληστείας

Μπαρτσελόνα: Κοιτάζει επιστροφή δικού της παιδιού

News 24/7

24MEDIA NETWORK