Χαρούμενος για το Ban του από NBA ο Γκριν

Δεν τον στεναχωρεί καθόλου ο αποκλεισμός από το NBA και υποστηρίζει ότι ήταν ευτύχημα.

Golden State Warriors' Draymond Green celebrates on the bench during the final minutes of the team's NBA basketball game against the Chicago Bulls on Friday, Jan 12, 2024, in Chicago. The Warriors won 140-131. (AP Photo/Paul Beaty)
Golden State Warriors' Draymond Green celebrates on the bench during the final minutes of the team's NBA basketball game against the Chicago Bulls on Friday, Jan 12, 2024, in Chicago. The Warriors won 140-131. (AP Photo/Paul Beaty) AP

Ο Ντρέιμοντ Γκριν αποκλείστηκε του από το NBA λόγω επιθετικής συμπεριφοράς σε αντιπάλους, με αποκορύφωμα το συμβάν με τον Νούρκιτς το οποίο γρονθοκόπησε. Παρόλα αυτά, η ποινή δεν τον στεναχώρησε.

Ο σταρ των Γουόριος αποκλείστηκε στις 14 Δεκεμβρίου από το NBA και έκτοτε έχασε 12 παιχνίδια. Η ομάδα ήταν φανερά ενοχλημένη με την εξέλιξη αυτή και το γυαλί φαινόταν να έχει ραγίσει.

Σήμερα Οι Γουόριορς μοιάζουν με την ομάδα που περιμέναμε να είναι το τελευταίο διάστημα, κερδίζοντας πέντε συνεχόμενα παιχνίδια και οκτώ από τα 12 τελευταία. Η ανάκαμψη ξεκίνησε όταν ο Γκριν επέστρεψε από την αποβολή του στις 15 Ιανουαρίου.

Ο λόγος που επέστρεψε ήταν γιατί έδειξε καλή διαγωγή και τήρησε σωστή στάση το προηγούμενο διάστημα.

Ο ίδιος δήλωσε: "Ειλικρινά, νομίζω ότι η αποβολή μου με βοήθησε, με έναν περίεργο τρόπο. Επειδή ο JK απογειώθηκε. Αυτό δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την ομάδα μας. Τώρα έχουμε διαφορετικά πράγματα στα οποία μπορούμε να προσπαθήσουμε. Η επίθεσή μας δεν μοιάζει ακριβώς όπως παλιά. Μπορείς να βρεις διαφορετικούς συνδυασμούς που δουλεύουν.

"Όχι ότι ήθελα να αποβληθώ ή ότι αυτό ήταν καλό ή κάτι τέτοιο", συνέχισε ο Γκριν. "Αλλά νομίζω ότι μας βοήθησε κάπως να βρούμε διαφορετικά πράγματα που μπορούμε να πάμε και να εξερευνήσουμε. Τώρα προσθέστε εμένα πίσω στη μάχη, προσθέστε τον Γκάρι Πέιτον, ενώ ο Κρις Πολ θα επιστρέψει επίσης".

Διαβάστε περισσότερα

Ο προπονητής που ο Ρονάλντο θεωρούσε “απατεώνα” παίζει για Μπαρτσελόνα

Ενθουσιασμένη η Μπαρτσελόνα με παίκτη της Σίτι αλλά δεν έχει χρήματα

News 24/7

24MEDIA NETWORK