Διασυρμός και αλλαγή προπονητή η Εφές

Αποχωρεί ο Ερντέμ Τσαν από την Εφές, η ήττα από την Ζαλγκίρις προκάλεσε τις αλλαγές.

Anadolu Efes' Shane Larkin in action by Real Madrid's Guerschon Yabusele during Final Four Euroleague finall basketball match between Anadolu Efes and Real Madrid, in Belgrade, Serbia, Saturday, May 21, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Anadolu Efes' Shane Larkin in action by Real Madrid's Guerschon Yabusele during Final Four Euroleague finall basketball match between Anadolu Efes and Real Madrid, in Belgrade, Serbia, Saturday, May 21, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Τίτλοι τέλους για Ερντέμ Τσαν και Εφές μετά την άσχημη ήττα από την Ζαλγκίρις. Ο σύλλογος ανακοίνωσε επίσημα την απόφασή του να τερματίσει την συνεργασία με τον προπονητή ο οποίος είχε αναλάβει τη θέση μετά την φυγή του Εργκίν Αταμάν το περασμένο καλοκαίρι.

“Εμείς και ο Ερντέμ Τσαμ παίρνουμε δρόμους χωριστούς. Τον ευχαριστούμε για τις προσπάθειές του για τον σύλλογό μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη μελλοντική του καριέρα", αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Ο Τσαν ανέλαβε την Εφές μετά από μια αξιοσημείωτη σεζόν στο τιμόνι της Τουρκ Τελεκόμ την οποία οδήγησε στον τελικό του EuroCup και κέρδισε το βραβείο του προπονητή της χρονιάς στην διοργάνωση.

Παρά την προηγούμενη επιτυχία του, αντιμετώπισε προκλήσεις στην EuroLeague με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, αντιμετωπίζοντας συχνά τραυματισμούς βασικών παικτών. Η Αναντολού Εφές με εκείνον στο πάγκο έχει ρεκόρ 9-15 και καταλαμβάνει την 16η θέση της βαθμολογίας.

Κορυφαία στιγμή του αναμφίβολα θα είναι το γεγονός πως με εκείνον η Αναντολού Εφές πρωταγωνίστησε σε έναν από τους πιο αξιομνημόνευτους αγώνες της EuroLeague, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε νικήτρια μετά από την τέταρτη παράταση.

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση απόσυρσης από τον Μάρκ Γκασόλ

Επιστρέφει ο Ρούμπιο στις προπονήσεις με την Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK