Είπε όχι σε Γουόριορς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Συμπαίκτης του Στέφεν Κάρι φέρεται να προσέγγισε πονηρά τον “Βασιλιά” αλλά πήρε αρνητική απάντηση.

Los Angeles Lakers forward LeBron James (23) in between a play during the second half of an NBA basketball game against the New Orleans Pelicans on Friday, Feb. 9, 2024, in Los Angeles. (AP Photo/Yannick Peterhans)
Los Angeles Lakers forward LeBron James (23) in between a play during the second half of an NBA basketball game against the New Orleans Pelicans on Friday, Feb. 9, 2024, in Los Angeles. (AP Photo/Yannick Peterhans) AP

Λίγο πριν το τέλος του παραθύρου για δυνατότητα ανταλλαγής παικτών, παρουσιάστηκε στον ΛεΜπρόν Τζέιμς μία νέα προοπτική, μακριά βέβαια από τους Λέικερς.

Φαίνεται πως ο Ντρέιμοντ Γκριν προσπάθησε να δελεάσει τον παλιό του φίλο μέσω του κοινού τους ατζέντη, Ριτς Πολ. Ωστόσο, ο ΛεΜπρόν ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιέφερε να φύγει από τους Λέικερς.

"Η απάντηση ήρθε την παραμονή της λήξης της προθεσμίας ανταλλαγής: Ο Πολ είπε ότι ο Τζέιμς δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για ανταλλαγή και ήθελε να παραμείνει στην ομάδα του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Νωρίτερα την Τετάρτη, ο Γκριν φέρεται να έστειλε στον Πολ ένα γραπτό μήνυμα ζητώντας τη βοήθειά του για να πείσει τον Τζέιμς να τον ακολουθήσει στο Γκόλντεν Στέιτ.

Ο λόγος του… σπαθί

Παρά την πίεση ο ΛεΜπρόν παρέμεινε στην ομάδα και θα τιμήσει το συμβόλαιό του. Να υπογραμμίσουμε βέβαια, πως ο ΛεMπρόν έχει τη φήμη ότι τηρεί τα συμβόλαιά του. Τηρεί τον λόγο του και στη συνέχεια αλλάζει ομάδα μόνο όταν είναι ελεύθερος να το κάνει.

Πάντως, αναπόφευκτα ο χρόνος τελειώνει για την ευκαιρία του Λεμπρόν να κερδίσει ένα πρωτάθλημα. Το να συνεργαζόταν με τον Στίβεν Κάρι και τον Γκριν πιθανότατα θα του έδινε περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει ένα ακόμη δαχτυλίδι αυτή τη σεζόν. Αντ' αυτού, ο ΛεΜπρόν θα πρέπει να ελπίζει ότι το σημερινό ρόστερ των Λέικερς είναι ικανό να ανταπεξέλθει.

Την περασμένη σεζόν έφτασαν στους τελικούς της διοργάνωσης. Ωστόσο, οι αγώνες των Λέικερς φέτος έχουν δημιουργήσει σημαντικές αμφιβολίες για την ικανότητά τους να επαναλάβουν αυτές τις επιδόσεις στα πλέι οφ.

Διαβάστε περισσότερα

Με τα “παλτά” του Τεν Χαχ έφτασε το 1.2 δισ. κόστος η Γιουνάιτεντ

Το κανόνι της Γιουνάιτεντ μίλησε για το μέλλον του με Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK