ΜΠΑΣΚΕΤ

Φελντέιν: “Οι οπαδοί με μισούν, αλλά…”

Ο Τζέιμς Φελντέιν απολογήθηκε για τα... ξενύχτια στη Θεσσαλονίκη μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Φελντέιν: “Οι οπαδοί με μισούν, αλλά…”
Παναθηναϊκός ΜακΝιλ Παναθηναϊκός Φελντέιν

Tα… νυχτοπερπατήματα των Τζέιμς Φελντέιν, Τζέιμς Γκιστ και Μαρκέζ Χέινς κόστισαν στους τρεις παίκτες την παρουσία τους στο 4ο παιχνίδι των ημιτελικών μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη στο “Nick Galis Hall”.

Παρόλα αυτά, ύστερα από παρέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, οι τρεις προαναφερθέντες επέστρεψαν στο ρόστερ για το 5ο παιχνίδι της σειράς, σε μία προσπάθεια του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ να συσπειρώσει την ομάδα.

Με αφορμή το ματς στο ΟΑΚΑ, ο Φελντέιν έγραψε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και απολογήθηκε για τα… ξενύχτια, τονίζοντας πως οι οπαδοί τη δεδομένη στιγμή τον μισούν, αλλά θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους “πράσινους” στον αγώνα με τον Άρη.

Αναλυτικά το blog του Φελντέιν:

Γεια σας,

Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη νομίζοντας ότι θα κερδίζαμε το τρίτο ματς. Βάσει της απόδοσής μας ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς πιστεύαμε πως θα τα καταφέρουμε. Όμως, τελικά, τα κάναμε θάλασσα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως τρεις από εμάς κάναμε ένα λάθος το οποίο μας κόστισε και το τέταρτο ματς. Στεναχωριόμαστε για την ομάδα γιατί δεν θα έπρεπε να είμαστε σε αυτή τη θέση τώρα. Ξέρουμε πως πρέπει να πολεμήσουμε για το πρωτάθλημα. Ξέρουμε, επίσης, πολύ καλά το τι χρειάζεται να κάνουμε για να κερδίσουμε το πέμπτο παιχνίδι προκειμένου να προκριθούμε στον τελικό.

Για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε και τη στήριξη των φιλάθλων μας. Οι οπαδοί τη μια στιγμή σε αγαπάνε, την άλλη σε μισούν. Είναι σχέση αγάπης/μίσους. Ξέρω ότι τώρα με μισούν, αλλά θα παίξω και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα!

Ελπίζω να είναι με το μέρος μας το Σάββατο, να έρθουν για να μας δουν να παίζουμε και να μας βοηθήσουν με τον τρόπο που μόνο εκείνοι ξέρουν. Ελπίζω ο κόσμος να παραμείνει στο πλευρό μας μετά από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Θα τα δώσω όλα, θα τα δώσουμε όλα, προκειμένου να τα καταφέρουμε!

Θα τα ξαναπούμε,

Τζέιμς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στην προπόνηση ο Γιαννακόπουλος και οι τρεις “ξενύχτηδες”
Παρασκήνιο: Τα δύο ξενύχτια, οι θηλυκές παρουσίες και τα μπουζούκια
Χωρίς τους Φελντέιν, Γκιστ και Χέινς ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ