Final Four: Τα ειδικά στοιχήματα, τα φαβορί και τα αουτσάιντερ

H στιγμή που περίμεναν οι απανταχού φίλοι του μπάσκετ έφτασε. Το Final Four της Turkish Airlines Euroleague κάνει τζάμπολ την Παρασκευή (14/5) και το Contra.gr σας δίνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία ενόψει της πρεμιέρας. Ποιος είναι το φαβορί για την κατάκτηση της κούπας; Ποιος είναι ο επικρατέστερος για πρώτος σκόρερ; Όλες οι απαντήσεις στο "πιάτο" σας.

Final Four: Τα ειδικά στοιχήματα, τα φαβορί και τα αουτσάιντερ
INTIME SPORTS

Μόλις λίγες ώρες πλέον μας χωρίζουν από την γιορτή του μπάσκετ. Την Παρασκευή (15/5) ανοίγει η αυλαία του Final Four της Turkish Airlines Euroleague στη Μαδρίτη με τις τέσσερις ομάδες να ρίχνονται στη μάχη. Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Κατάκτηση της Euroleague

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται ως το τρίτο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, με την απόδοση στον Stoiximan.gr να φτάνει στο 6.50. Πρώτο φαβορί παρουσιάζεται η Ρεάλ με την απόδοση στο 2.40, ακολουθεί η ΤΣΣΚΑ με μικρή διαφορά (η απόδοση στο 2.50) και τελευταία η Φενέρμπαχτσε με την απόδοση στο 8.00.

MVP και πρώτος σκόρερ

O Βασίλης Σπανούλης είναι από τους επικρατέστερους για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του Final Four της Turkish Airlines Euroleague με την απόδοσή του να φτάνει το 7.00 στον Stoiximan.gr. Παράλληλα το ενδεχόμενο να αναδειχθεί ο αρχηγός του Ολυμπιακού και ως ο πολυτιμότερος της διοργάνωσης, κάτι που έχει κάνει άλλες τρεις φορές στο παρελθόν, προσφέρεται στο 8.00. Βάση απόδοσης, το φαβορί για να αναδειχθεί MVP του Final Four φαντάζει ο Ρούντι Φερνάντες της Ρεάλ Μαδρίτης ( 4.50).

Πρώτος σε ριμπάουντ

Όσον αφορά την πρωτιά στα ριμπάουντ, εκεί πρώτο φαβορί δείχνει να είναι ο Νεμάνια Μπιέλιτσα της Φενέρμπαχτσε ( 2.25 απόδοση), με τον Αντρέι Κιριλένκο να έρχεται δεύτερος με απόδοση 3.75. Όσον αφορά τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Οθέλο Χάντερ είναι το πέμπτο φαβορί στην κατηγορία των ριμπάουντ με απόδοση 15.00. Η αναζήτηση στοιχημάτων και οι ευκαιρίες βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς στον Stoiximan.gr μπορείτε να ποντάρετε σε περισσότερα από 160 ειδικά στοιχήματα.

Διαβάστε ακόμη:

Final Four: Ύμνοι της Marca για τον Σπανούλη

Σλούκας στο Contra.gr: "Να μην χαρίσουμε τίποτα σε κανέναν"

Σφαιρόπουλος: "Πάμε να το πάρουμε"

News 24/7

24MEDIA NETWORK