Γιατί οι αστέρες του NBA πίνουν κρασί όταν μιλούν μεταξύ τους

Άνοιξε ένα μπουκάλι και πιάσε κουβέντα με έναν φίλο σου. Ο Καρμέλο Άντονι είχε την ιδέα κι έκανε τις βιντεοκλήσεις με τον Ντουέιν Γουέιντ και τον Τζίμι Μπάτλερ. Τα παιδιά περάσαν φανταστικά και ήπιαν και ένα ποτήρι παραπάνω.

Ο Καρμέλο Άντονι επιτηρεί τον Λούκα Ντόντσιτς. Στιγμιότυπο από αναμέτρηση μεταξύ Πόρτλαντ Τρειλ Μπλέιζερς και Ντάλας Μάβερικς
Ο Καρμέλο Άντονι επιτηρεί τον Λούκα Ντόντσιτς. Στιγμιότυπο από αναμέτρηση μεταξύ Πόρτλαντ Τρειλ Μπλέιζερς και Ντάλας Μάβερικς AP PHOTO

To 'What's in your glass?' θα μπορούσε να είναι μια ερώτηση μεταξύ γευσιγνωστών σε κάποιο πολυσύχναστο μπαρ ή μια απόπειρα προσέγγισης ενός 'γυπαετού' προς ένα κορίτσι. Ευτυχώς, δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω, αλλά μια πρωτότυπη ιδέα του Καρμέλο Άντονι, με τη συμμετοχή αστέρων του NBA, για να περάσει ευχάριστα ο χρόνος της καραντίνας.

Στο παραπάνω video, o Άντόνι πίνει το αγαπημένο του κρασί Βουργουνδίας, ένα Domaine Jean Grivot’s Nuits Saint-Georges Aux Boudots, ποικιλίας 2010. Στην άλλη πλευρά της βιντεοκλήσης, ο Ντουέιν Γουέιντ απολαμβάνει μια δική του ποικιλία Βουργουνδίας, από τα 'Wade Cellars' που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.

Στο 'What's in Your Glass' -που παίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Instagram του Άντονι, εμφανίστηκε και ο Τζίμι Μπάτλερ, με τον οποίο μεταξύ άλλων μίλησαν για το πόσο δύσκολο είναι να παραμείνει ένας επαγγελματίας αθλητής σε φόρμα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Προφανώς, σε όλη τη διάρκεια της κουβέντας έπιναν ακριβά κρασιά με ονομασίες που μοιάζουν με τίτλους ευγενείας της εποχής του Λουδοβίκου ΙΔ' της Γαλλίας ή με ευφάνταστες βρισιές. Σε άλλα videos έχει εμφανιστεί ο ράπερ Ludacris, αλλά και τοπικοί επιχειρηματίες του Πόρτλαντ με ξεκάθαρη αγάπη για το ποιοτικό κρασί.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να έχεις κοινωνικό κύκλο αποτελούμενο από εκατομμυριούχους για να δημιουργήσεις αντίστοιχες θεματικές συναντήσεις στο Instagram, ούτε κρασιά με φίρμες πιο μακροσκελείς κι από τα ονόματα των κολλητών του Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα. Σε κάθε περίπτωση, αν πήρες έμπνευση από τα παραπάνω video και θέλεις να κάνεις βιντεοκλήση-βίντεοοινογνωσία μαζί με τους φίλους σου, προχώρα ελεύθερα. Αξίζει να αντιμετωπίσουμε την καραντίνα σαν ένα 'φρενάρισμα' από τους ιλιγγιώδεις ρυθμούς με τους οποίους τρέχουμε στην 'κανονική' ζωή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK