Η επίσημη "πρώτη" και ο φάκελος αδειοδότησης

Την πρώτη του επίσημη προπόνηση πραγματοποίησε τη Δευτέρα (24/8) ο ΠΑΟΚ, με τον Κώστα Βασιλειάδη να συμμετέχει κανονικά σε αυτή. Η ΚΑΕ έστειλε τον φάκελο αδειοδότησης για να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα.

Η επίσημη "πρώτη" και ο φάκελος αδειοδότησης

Μετά τις προπονήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα στο "Παλατάκι", την Δευτέρα έγινε η πρώτη επίσημη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ (κράτησε 2,5 ώρες η προπόνηση) και σε αυτήν έδωσε το παρών ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο τελευταίος προπονήθηκε για πρώτη φορά ως παίκτης του "Δικεφάλου" ενώ στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου ήταν οι Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς που έφτασαν στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή αλλά και ο Χρήστος Σαλούστρος που είχε άδεια το προηγούμενο διάστημα.

Η επίσημη "πρώτη" και ο φάκελος αδειοδότησης

Να σημειωθεί πως το πρωί της Δευτέρας ο Ελληνας παίκτης μαζί με τους Κακαρούδη, Σαλούστρο, Ντούβνιακ και Μάρκοβιτς υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις (εργομετρικά θα περάσουν την Τρίτη) ενώ μετά την παρουσίασή του συναντήθηκε με τους Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλο.

Έστειλε τον φάκελο αδειοδότησης η ΚΑΕ

Είχαμε αναφέρει πως στην ΚΑΕ είχαν στο μυαλό τους το θέμα της αδειοδότησης για την συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα και το ζήτημα αυτό "έτρεξε" την Δευτέρα. Η ΚΑΕ έστειλε τον φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου αυτή να χορηγήσει στους "ασπρόμαυρους" πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα (η πρώτη προθεσμία για την υποβολή φακέλων ήταν μέχρι τις 25/8).

Για την ενίσχυση στην ρακέτα, διαθέσιμος είναι ο Μπάμπαλε Όσμπι αλλά ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν πιο "βαρύ" σέντερ τύπου Μαυροειδή (για τον οποίο είχε γίνει παλαιότερα συζήτηση μεταξύ της πλευράς των "ασπρόμαυρων" και του ατζέντη του παίκτη) ο οποίος όμως -όπως έχουμε αναφέρει- στην παρούσα φάση έχει υψηλό κασέ για τα δεδομένα του "Δικεφάλου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK