Η μεγάλη πρόοδος του Χάτσερ

Το flashback της παρουσίας του Γουίλιαμ Χάτσερ στον ΠΑΟΚ.. Από τo κλίμα αμφισβήτησης που υπήρχε γι' αυτόν, φτάσαμε στα εξαιρετικά του ματς φέτος αποτελώντας τον πολυτιμότερο του "Δικεφάλου" στο Eurocup.

Η μεγάλη πρόοδος του Χάτσερ
INTIME SPORTS

Τρομερός ο Γουίλιαμ Χάτσερ στο ματς απέναντι στην Μπεσίκτας... Πέτυχε το νικητήριο καλάθι διαμορφώνοντας το τελικό 73-75 ενώ "σταμάτησε" στους 32 πόντους. Γενικότερα έχει προσφέρει πολλά μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν, αν και ένιωσε αμφισβήτηση κατά το παρελθόν που είχε αγωνιστεί ξανά στον "Δικέφαλο" ενώ η μεταγραφή του φέτος δεν θα μπορούσε να πει κανείς πως προκάλεσε... ενθουσιασμό σε φίλους των "ασπρόμαυρων".

Ο Χάτσερ είχε παίξει την σεζόν 2012-13 στον ΠΑΟΚ έχοντας (στο πρωτάθλημα) 10,2 πόντους μέσο όρο και 6,9 ranking ανά αγώνα. Η αλήθεια είναι πως τότε είχε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και αυτά δημιούργησαν προβληματισμό σε στελέχη του "Δικεφάλου. Γενικότερα του είχε ασκηθεί έντονη κριτική τότε, αλλά ο Σούλης Μαρκόπουλος τον "κράτησε" στην ομάδα.

Είναι ο πολυτιμότερος του ΠΑΟΚ στο Eurocup

Φέτος ο Ελληνας κόουτς τον επέλεξε για να δώσει λύσεις στο οργανωτικό κομμάτι αφού ο Μιλένκο Τέπιτς ήταν ξεκάθαρο πως είχε πρόβλημα στο "1". Η μεταγραφή του δεν έκανε... κλικ σε οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ωστόσο ο Χάτσερ είναι πολύ καλός ως τώρα. Αποτελεί τον πολυτιμότερο παίκτη του "Δικεφάλου" στο Eurocup βάσει ranking, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στην διοργάνωση (13,4 πόντους μέσο όρο) και ο δεύτερος σκόρερ των "ασπρόμαυρων" στο πρωτάθλημα.

Αναμφίβολα υπάρχει μια... μεγάλη πρόοδος για τον Χάτσερ, αν σκεφτεί κανείς πως έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό "όπλο" του φετινού ΠΑΟΚ ενώ παλαιότερα είχε καλλιεργηθεί ένα κλίμα αμφισβήτησης σε ό,τι αφορά την προσφορά του στον "Δικέφαλο".

Αμοιβαία η ικανοποίηση...

Σε κάθε περίπτωση, στον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τον Αμερικανό (αυτό δεν προκύπτει μετά την τρομερή εμφάνισή του κόντρα στην Μπεσίκτας αλλά και από προηγούμενα ματς), ο οποίος δείχνει πως μπορεί να "δώσει" πολλά. Οπως προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη, ο Χάτσερ είναι κι αυτός ευχαριστημένος από την παρουσία του στον "Δικέφαλο" και από το κλίμα που έχει συναντήσει στους "ασπρόμαυρους".

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάποια στιγμή μελλοντικά (εφόσον τα δεδομένα παραμείνουν ίδια) να γίνει κουβέντα για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ εν όψει της σεζόν 2016-17. Στον "Δικέφαλο" είναι ικανοποιημένοι από την αγωνιστική του παρουσία, στέκονται ωστόσο και στο γεγονός πως ο Χάτσερ έχει πολύ καλό χαρακτήρα.

Θυμηθείτε το νικητήριο καλάθι του Χάτσερ στο ματς με την Μπεσίκτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μπεσίκτας - ΠΑΟΚ 73-75 παρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK