Ο νέος σέντερ του ΠΑΟΚ και ο Κακαρούδης

Η ενίσχυση στη ρακέτα, που είναι στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, και η καλή κατάσταση του Κώστα Κακαρούδη που προπονήθηκε την Παρασκευή (21/8)

Ο νέος σέντερ του ΠΑΟΚ και ο Κακαρούδης
Μαυροειδής Κηφισιά ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κοιτάζει την ενίσχυση στη ρακέτα μετά την παραμονή του Κώστα Κακαρούδη και στο μυαλό είναι η σκέψη για απόκτηση ενός δυνατού και ικανού σέντερ.

Υπάρχει η περίπτωση του Δημήτρη Μαυροειδή για τον οποίο είχε γίνει παλαιότερα συζήτηση μεταξύ του ατζέντη, Γιώργου Πάνου και του Τέλη Ζουρνατσίδη, αν και ο Ελληνας ψηλός έχει υψηλό κασέ. Από την άλλη ο Ντρου Νέιμικ είναι πολύ ακριβός για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ.

Από ατζέντηδες, πάντως, κυκλοφορεί πως ο "Δικέφαλος" μπορεί ν' αποκτήσει δύο σέντερ (σενάριο που κάποιοι άνθρωποι της ομάδας δεν θεωρούν πως πρέπει να εφαρμοστεί) με πιο χαμηλά οικονομικά δεδομένα και αν γίνει αυτό, στο προσκήνιο θα βρεθεί σίγουρα το όνομα του Γάιου Σκορδίλη, χωρίς να είναι η πιο φθηνή επιλογή.

Οι "ασπρόμαυροι" για την ώρα περιμένουν να "πέσουν" τα κασέ τόσο στην θέση "5", όσο και στην θέση "1".

Σε καλή κατάσταση ο Κακαρούδης

Στο μεταξύ την Παρασκευή προπονήθηκε κανονικά ο Κώστας Κακαρούδης που είναι σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του (ρήξη πρόσθιου χιαστού) στο εκτός έδρας ματς με την Χίμκι στα τέλη Ιανουαρίου.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Κώστας Χαραλαμπίδης και από Δευτέρα θα προπονείται και ο Κώστας Βασιλειάδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK